Ramki bezszybkowe do magnifaxa 4
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
-
- -#
Ramki bezszybkowe do magnifaxa 4
Witam wszystkich. Niedawno kupilem magnifaxa 4 niestety posiadam do niego jedynie ramki do malego obrazka. Wie ktoś może gdzie jeszcze dostane ramki 60x60 ? Szukam , szukam nigdzie niema. Pytałem sie dzisiaj w fotonegatywie powiedzieli mi ,ze od 2 lat nie sa produkowane . Jesli ktos ma jakies namiary oprócz allegro to bardzo bym prosił.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2010, 23:35 przez diggindeez, łącznie zmieniany 1 raz.
Pytaleś tutaj: http://www.czarno-biale.pl/sklep/contact_us.php ?
-
- -#
niestety jednak nie :(
moj znajomy fotograf, od którego kupilem magnifaxa mial niby miec ramki, mial je nawet dla mnie znalezc, ale cos nie widac efektów
ale jak je znajdzie i mi da, o chetnie potrzebujacemu odstapie, dwuch kompletów nie bede potrzebował, w koncu sam dostałem za darmo od forumowego kolegi ramki i innych kilka gratów :)
moj znajomy fotograf, od którego kupilem magnifaxa mial niby miec ramki, mial je nawet dla mnie znalezc, ale cos nie widac efektów
ale jak je znajdzie i mi da, o chetnie potrzebujacemu odstapie, dwuch kompletów nie bede potrzebował, w koncu sam dostałem za darmo od forumowego kolegi ramki i innych kilka gratów :)
-
- -#
Szkoda. Niestety w czarno-białe niema i nie będą mieli, tak samo w ziba fototechnika. Meopta zamknęła produkcję akcesoriów fotograficznych . Także jak komuś zalegają na półce (odkupię) lub zna jakieś inne namiary ewentualnie ma możliwość sprawdzenia u siebie w mieście (przy okazji) to byłbym bardzo wdzięczny.
-
- -#
-
- -#
-
- -#