WYBORY

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

Awatar użytkownika
ku6i
VIP

Post autor: ku6i »

Jerzy pisze:Chętnie zamknąłbym ten temat, Ileż można sobie psuć nerwy i trwonić wzajemny szacunek hobbysty do hobbysty?
Jerzy, szczerze mówiąc od której strony wątku* też mam na to ochotę. Ale myślę, że niech to zrobi Michał, nie chcę się rządzić na nie moim podwórku.

Michale, popieram zamknięcie wątku. Chyba już nikt nikogo nie przekona, a co najwyżej może "zabić".

* tak, jestem zły, okrutny, dwulicowy, stronniczy i chodzę na pasku innych. I dobrze mi z tym! (a to akurat był przykład tego, że dodatkowo jestem jeszcze głupi)
Awatar użytkownika
rbit9n
-# jr admin
Kontakt:

Post autor: rbit9n »

kulka wytłumaczenie, bo nie chciało mnie się po świstek jechać? banalne. naprawdę uważam, że mój głos nic nie zmieni. i naprawdę uważam, że taki wybór jaki mamy, to żaden wybór. i naprawdę mi przykro, że niektórzy (łącznie ze mną) nie umieją uszanować tego, że ktoś inny ma inne zdanie.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore

zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Awatar użytkownika
Michał Kowalski
-#
Kontakt:

Post autor: Michał Kowalski »

Ehh myślałem że wątek umrze smiercia naturalna.. ale widze że trzeba inaczej...

PANIE I PANOWIE - w swoim imieniu chcialem przeprosić za zaistniałą sytuacje do ktorej sam doprowadzilem.. chcialem dobrze a wyszlo jak zawsze...

NIKT NIKOGO NIE CHCIAL ZMUSZAC DO CZEGOKOLWIEK.. miala to byc ot taka spoleczna akcja.. a wyszla klutnia jakiej to forum chyba nie widzialo.....

Nauczony jakze malo pozytywnym doswiadczeniem - przepraszam raz jeszcze i obiecuje wiecej nie mieszac politylki w sprawy forum.

Mam nadzieje ze powstale klutnie szybko zostana zapomniane i wiecej nikt do tego nie bedzie wracal...

Postaram sie dopilnowaćaby wiecej zaden temat polityczno/religijny na forum nie powstał.

Mam nadzieję iz nikt przeze mnie sie zbytnio nie poklucil .. i forum wroci do stanu sprzed tego postu ;)

TEMAT ZAMYKAM I NIE WRACAJMY DO NIEGO!!
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
Zablokowany