rozumiem że rodzice okłamywali Ciebie jak czynią to teraz politycy .. i stąd Twoje poglądyku6i pisze:zieloo pisze:A to mi się nie podoba... tak samo jak mail, który niedawno dostali użytkownicy Forum...Michał Kowalski pisze:NAKŁANIAM WSZYSTKICH do wzięcia udziału !Tak, dokładnie! Jak nie zagłosujesz na Jednie Słusznego Kandydata popieranego przez Michała, to odbitki ci poszarzeją! Henryk z Katowic nie zagłosował i zsiadło mu się mleko, Łukasz z Radomia nie zagłosował i koreks zaczął mu przeciekać, Krystyna z gazowni nie zagłosowała i na drugi dzień dostała cyfrówkęnord pisze:jestem na tym zacnym portalu już czas jakiś.. i nigdy nie dostałem choćby jednej informacji pt." Korex poleca " Korex uczy".. natomiast dostałem przypomnienie o wyborach prezydenckich.. mam nadzieje że nie dostane wezwania na niedzielną mszę .. choć sam już nie wiem czego należy się spodziewać?![]()
Jak rodzice Ci mówili w dzieciństwie żebyś mył zęby, to też uważałeś to za agitację?
Jak namawianie do spełnianiania obywatelskiego obowiązku jest teraz "agitowaniem", to znaczy, że chyba się niektórym od tej wolności coś poprzewracało...
rób co chcesz.. tylko po co mieszać w to uczciwych ludzi?? ... gdyby to był czat onetu lub wp.. nie zdziwiłbym ni trochu.. ale żeby z korexu ? taki mail?..