KOREX na Facebook'u
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
KOREX na Facebook'u
DOŁĄCZ DO NAS!
ZOSTAŃ FANEM KOREXU!!
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox ... height=287" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:287px;" allowTransparency="true"></iframe>
ZOSTAŃ FANEM KOREXU!!
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox ... height=287" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:287px;" allowTransparency="true"></iframe>
Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, 22:51 przez Michał Kowalski, łącznie zmieniany 5 razy.
W jakim celu? Po co? Ja wiem, że ja nie jestem nowoczesny itp... Flickr to ja rozumiem, ale Facebook? Nasza klasa? Czy ktoś jest w stanie to wytłumaczyć, tak abym to mógł ogarnąć? ;)
Wywołaj sobie film: https://sites.google.com/site/negfix8pl/film
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Po prostu wiele osób tam jest i fajnie jest się zebrać a czasem nawet zobaczyć ;)
Nikt nikogo nie zmusza ;)
Nikt nikogo nie zmusza ;)
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Nadmiar pracy nie pozwala mi się zająć na poważnie Facebookiem..
Ale ważniejsza jest ta strona ;) więc facebookiem zajmę się jak znajdę czas ;)
Ale ważniejsza jest ta strona ;) więc facebookiem zajmę się jak znajdę czas ;)
Wydaje mi się, że zarządzanie portalem korexowym to wystarczająco duży obowiązek, aktualizacją facebookową mógłby się spróbować zająć ktoś inny, mniej obciążony pracą. Zwłaszcza, że system jest dość prosty i chyba opierałby się głównie na zamieszczaniu nowości (?).
Gdybyś potrzebował jakiejś pomocy, to chętnie poświęcę trochę czasu dla dobra społeczeństwa ;)
Gdybyś potrzebował jakiejś pomocy, to chętnie poświęcę trochę czasu dla dobra społeczeństwa ;)
Pozdrawiam,
Michał
blog.michalbudzynski.com - blog fotograficzny
www.michalbudzynski.com - strona internetowa
Michał
blog.michalbudzynski.com - blog fotograficzny
www.michalbudzynski.com - strona internetowa
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Coś się ruszyło.. mam nadzieje ze uda się byc teraz bardziej na biezaco na facebooku
będziesz miał na przykład zapchaną skrzynkę pocztową. Taka ilość spamu jaka po założeniu konta się pojawia w skrzynce nawet mnie - doświadczonego informatyka - zadziwiła.kumak pisze:Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, tak jak "chłop krowie na pastwisku" co mi to da, żę na fejsbuku się będę logował ?
Czy tam będzie coś innego niż tu ?
Nie warto naprawdę. Poza tym Facebook to z informatycznego punktu całkowity śmietnik. Nie ma żadnej logiki w działaniu. Wymiana informacji pomiędzy osobami jest całkowicie bezsensowna i kompletnie nie logiczna.
Chodzi chyba tylko o zbieranie kont pocztowych aby to za 2 lata sprzedać.
Lolbędziesz np. inwigilowany przez urząd skarbowy, ewentualnych przyszłych pracodawców itp, itdkumak pisze:Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, tak jak "chłop krowie na pastwisku" co mi to da, żę na fejsbuku się będę logował ?

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez matth, łącznie zmieniany 1 raz.
<Pozdrawiam>
M.
M.
weesee, jestem bardzo ciekawy co US albo pracodawca może wywiedzieć się z mojego profilu zawierającego jedno moje zdjęcie (to samo co tu w tym avatarze) i braku jakiejkolwiek aktywności w tych dziwacznych grach i aplikacjach. To ile o sobie ujawnisz w sieci zależy od Ciebie. To forum jest równie 'groźne' jak facebook czy cokolwiek innego w sieci.
<Pozdrawiam>
M.
M.
matth pisze:weesee, jestem bardzo ciekawy co US albo pracodawca może wywiedzieć się z mojego profilu zawierającego jedno moje zdjęcie (to samo co tu w tym avatarze) i braku jakiejkolwiek aktywności w tych dziwacznych grach i aplikacjach. To ile o sobie ujawnisz w sieci zależy od Ciebie. To forum jest równie 'groźne' jak facebook czy cokolwiek innego w sieci.
A widzisz jak Cię ONI omamili :) Nawet nie przypuszczasz, że mogą się czegoś o Tobie dowiedzieć hehe.