Filmy z UK - jak?

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

Awatar użytkownika
axer
-#

Filmy z UK - jak?

Post autor: axer »

Znajomy w UK ma dla mnie trochę filmów. W jaki sposób najlepiej wysłać je do Polski, by uniknąć prześwietlania paczki? Jest się w ogóle czego bać?
większy format - większy problem
darius_Er
-#

Post autor: darius_Er »

Nie chce mowic na 100 %, ale w uni jest obrot towarami dowolny, nie sadze zeby paczka byla przeswietlana.

Bardziej bałbym sie lotniska i przeswietlania bagażu...
Awatar użytkownika
axer
-#

darius_Er pisze:Nie chce mowic na 100 %, ale w uni jest obrot towarami dowolny, nie sadze zeby paczka byla przeswietlana.
Nie do końca - w Niemczech na 100% prześwietlają paczki - lek na kolki dla mojego malucha wysłany przez znajomego wyczaili momentalnie :(
Awatar użytkownika
matth
-#
Kontakt:

Post autor: matth »

Z wysp jeżdżą busy do nas, ostatnio na forum pentaxa była akcja neopanowa i wszystko zostało wysłane przez kierowcę za bodaj 20e do wrocka. Kwestia tego czy Ci się to opłaca, bo u nas to było na prawdę dużo srajtaśmy :-)
<Pozdrawiam>
M.
Awatar użytkownika
axer
-#

Stamtąd właśnie żadne busy nie jeżdżą :( A na Waszą akcję na Pentaxie się spóźniłem :(
GeparD
-#

Post autor: GeparD »

a skad ten koles jest dokladniej?
U mnie z Belfastu kursuja przynajmniej dwie prywatne firmy przewozowe raz czy dwa w miesiacu i mozna u nich wyslac co dusza zapragnie. Ludzie nawet motory wysylaja do kraju i z tego co sie orientuje to nie bylo problemu. Sam niestety nie mialem z nimi doswiadczenia.
"...nie ma ludzi normalnych, są tylko nieprzebadani..."
Malfas
-#

Post autor: Malfas »

z uk packzi chyba nie są rpzestwietlane. siostra rpzysyłała nam leki w tabletkach co prawda nie wiem czy blister czy butelka, ale nie bylo problemów. rentgena tez sie nie trzeba az tak bardzo obawiac. choc przyznam ze filmy lezą i czekają wciaz az znajde czas na moczenie
ODPOWIEDZ