Dobrze powiedziane ;)darius_Er pisze:szybko przyszedł szybko poszedł.
słomiany zapał .
chce stworzyc ciemnie!!
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Witam,
proszę wejść na stronę: http://www.makowe.pl Ta społeczność MacOS jest dla mnie wyjątkowa.
Pełna kultura, uczynność i skromność. Gorzej jest na forach, gdzie podstawowym sprzętem jest PC.
Chyba napiszę o tym jakąś pracę.
LH
PS. Administratorzy też, co jakiś czas, mogliby się przywitać na forum! Napisać choćby Cześć albo Witam.
A tego, niestety nie widzę! Czy to tak trudno napisać słowo Witam na początku postu.
Szczególnie dotyczy to kolegi Weesee, eksperta fotografii analogowej! To tylko taki drobiazg!
LH
proszę wejść na stronę: http://www.makowe.pl Ta społeczność MacOS jest dla mnie wyjątkowa.
Pełna kultura, uczynność i skromność. Gorzej jest na forach, gdzie podstawowym sprzętem jest PC.
Chyba napiszę o tym jakąś pracę.
LH
PS. Administratorzy też, co jakiś czas, mogliby się przywitać na forum! Napisać choćby Cześć albo Witam.
A tego, niestety nie widzę! Czy to tak trudno napisać słowo Witam na początku postu.
Szczególnie dotyczy to kolegi Weesee, eksperta fotografii analogowej! To tylko taki drobiazg!
LH
Sa tez fora, gdzie moderator odsyla do odpowiedniego tematu, powstrzymujac sie od lekcji dobrego wychowania i jezykow obcych. To tylko korzystnie wplywa na atmosfere i ulatwia wyszukiwanie infromacji.rbit9n pisze:wiemy, wiemy. ale są fora (np. miłośników forda focusa), na których nie było by takiego cackania, od razu by gościa zjechali.
I jeszcze a propos opocji "Zmien" - skoro pisac post pod postem to taka zbrodnia dlaczego po prostu nie wlaczycie domyslnego laczenia postow od tego samego uzytkownika?
masz rację dzerry, ale skoro gość napisał, że mu się nie chce szukać, i godzinami wertować forum, to dlaczego komuś miałoby się chcieć za kogoś niego? poza tym jest wyszukiwarka na forum, która działą w ten sposób search.php?mode=results jeśli tego też mu się nie chciało, to co? może miałem wysłać mu wydruki na kredowym papierze, poleconym priorytetem, bo się chłopak napalił "jak komornik na wideo".
aha, i jak włazisz komuś do domu, to mówisz dzień dobry i dostosowujesz się do jego warunków, uprzednio wytarłszy błoto z obuwia, n'est pas?
i jak chcesz, to mogę Ci przesłać wycięty przez weesee wpis, może przestaniesz żałować "biednego" ex-pulpeta.
aha, i jak włazisz komuś do domu, to mówisz dzień dobry i dostosowujesz się do jego warunków, uprzednio wytarłszy błoto z obuwia, n'est pas?
i jak chcesz, to mogę Ci przesłać wycięty przez weesee wpis, może przestaniesz żałować "biednego" ex-pulpeta.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Nikogo nie zaluje, tym bardziej pulpeta, bo czlowiek sprawial wrazenie, ze nawet gdyby podac mu wszystko na talerzu, niewiele by zrozumial. Szkoda czasu na ten temat.
Chodzi mi tylko funkcjonalnosc forum. Teraz, korzystajac z wyszukiwarki, mozna sie tez natknac na ten belkot. Dlatego uwazam, ze lepiej dac link i zamknac temat.
W kazdym razie, laczenie postow, to moglibyscie wlaczyc
A ten temat to do kosza najlepiej 
Chodzi mi tylko funkcjonalnosc forum. Teraz, korzystajac z wyszukiwarki, mozna sie tez natknac na ten belkot. Dlatego uwazam, ze lepiej dac link i zamknac temat.
W kazdym razie, laczenie postow, to moglibyscie wlaczyc

To chyba kwestia podejścia do komunikacji na forum. Dla mnie powitania wiążą się z wymianą listów, forum z rozmową - wymianą myśli. "Witam" jest zatem wtrętem, zakłócającym tę formę dialogu. Ale witam się w wątkach typu "witam was", więc chyba jest ok?lhplus pisze:PS. Administratorzy też, co jakiś czas, mogliby się przywitać na forum! Napisać choćby Cześć albo Witam.
PS: nie musisz podpisywać postu LH, forum robi to za Ciebie :)
Pozdrawiam!
a wiecie, podobnież pulpet jest pięćdziesięcioletnim Artystą Fotografikiem. tak twierdzi jego serdeczny przyjaciel, który się ostatnio zarejestrował na AT. także, z tymi dziećmi to ja bym radził uważać.Malfas pisze:...
sfrustrowane dzieci neostrady, ktore trzeba tylko głaskac i na raczkach nosic bo inaczje wybuchaja
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
to już zadanie dla tęższych głów, niż moja, skromnego aptekarzyny.
zamykam, nie ma co tu już się żołądkować niepotrzebnie. lepiej na zgodę żołądkowej wypić.