www.matowka.com - czyli tylko i wyłącznie tradycyjnie
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
www.matowka.com - czyli tylko i wyłącznie tradycyjnie
Jestem w trakcie konstrukcji strony http://www.matowka.com. Głównym jej zadanie będzie zebranie i uporządkowanie ważniejszych informacji, newsów o analogowej fotografii oraz manualnych aparatach i akcesoriach.
Mamy pełno różnych for na ten temat, jednak informacje w nich są strasznie chaotycznie uporządkowane, a portale fotograficzne lansują głównie technologię cyfrową, więc pomyślałem, że może coś takiego się przyda. Co o tym sądzicie?
Mamy pełno różnych for na ten temat, jednak informacje w nich są strasznie chaotycznie uporządkowane, a portale fotograficzne lansują głównie technologię cyfrową, więc pomyślałem, że może coś takiego się przyda. Co o tym sądzicie?
chłopacy na AT wałkowali swego czasu.chloe pisze:news o polaroidzie - nigdzie mi sie to o oczy nie obiło. dzięki!
ps. znów się nie witają, ech...
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
nic dziwnego, przejrzystość forum na AT woła o pomstę do nieba.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
To jest za malo powiedziane. Kilka razy robilem podejscie do AT, ale za kazdym razem sie poddaje, ta strukatura to jakby wszystkie wady usenetu i forum www w jednym, bez zadnych zalet jednego i drugiego.rbit9n pisze:nic dziwnego, przejrzystość forum na AT woła o pomstę do nieba.
A matwoka jest juz w moich RSSach - bede sledzil.
matówka bardzo fajna. idzie się trochę pogubić z początku, ale myślę, że będzie wszystko w jak najlepszym porządku.
Jesli autor pozwoli to wtrące swoje 3 grosze...
Jak dla mnie wyszło mało czytelnie (ciężko znalesć szybko pożądaną informację) (osobiscie układ gazetowy nie wydaje mi sie szczesliwym rozwiązaniem na www) oraz średnio ciekawie (kolorystycznie mi nie pasuje + te tło tekstowe jakby podkreslenia markerem nie ułatwiają skupienia na tekscie, jesli juz musza byc - ich kolor powinien byc zgodny z kolorem działu)
Oczywiscie to tylko moja opinia, ale po kilkukrotnym przeklikaniu strony nie czuje sie zachęcony do kolejnych odwiedzin.
Jak dla mnie wyszło mało czytelnie (ciężko znalesć szybko pożądaną informację) (osobiscie układ gazetowy nie wydaje mi sie szczesliwym rozwiązaniem na www) oraz średnio ciekawie (kolorystycznie mi nie pasuje + te tło tekstowe jakby podkreslenia markerem nie ułatwiają skupienia na tekscie, jesli juz musza byc - ich kolor powinien byc zgodny z kolorem działu)
Oczywiscie to tylko moja opinia, ale po kilkukrotnym przeklikaniu strony nie czuje sie zachęcony do kolejnych odwiedzin.
- smerfmaruda
- -#