Wyprzedaz Rollei R3
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Adams, mozesz mi przeslac kopie rachunku na PM? Moze cos sie da wyjasnic jeszcze przed poniedzialkiem. Dziwna tez jest wysokosc porto - rozmawialem z szefem E-commers Stefanem Barthem i podal mi wyraznie: do Polski 11€ do 5,0 kg i 12€ do 10 kg. Usluga przez UPS.
Pozdrowienia znad Morza Polnocnego
Andrzej
Andrzej
Jeśli komuś się jednak uda zamówić - to ja z chęcią bym partycypował,
np. paczkę 20 sztuk 120tek,
i rolkę Rollei R3 35mm x 30,5m
ps.
zasadniczo chodzi mi o kwotę za przesyłkę - 13E to troszkę sporo przy zamówieniu na 65E.
pps.
ceny się zgadzają - "enthaltene" znaczy tutaj "wliczone",
więc podają po prostu sumę vat'u w zamówieniu.

np. paczkę 20 sztuk 120tek,
i rolkę Rollei R3 35mm x 30,5m
ps.
zasadniczo chodzi mi o kwotę za przesyłkę - 13E to troszkę sporo przy zamówieniu na 65E.
pps.
ceny się zgadzają - "enthaltene" znaczy tutaj "wliczone",
więc podają po prostu sumę vat'u w zamówieniu.

Sprostowanie co do kosztow przesylki.
Paczka do Polski do 5 kg kosztuje 11€, a do 10 kg 12€ (wg informacji telefonicznej).
Poniewaz wystapila kontrowersja w sprawie wysokosci kosztow przesylki dzisiaj ponownie rozmawialem ze Stefanem Barth'em, ktory mnie poinformowal, ze te ceny, ktore podal mi w piatek to ceny netto. Pan Barth ma normalnie kontakt z klientami "niedetalicznymi", w stosunkach z ktorymi uzywa sie cen netto, dlatego nie zwrocil na to uwagi. Tak wiec najtansza paczka kosztuje 11,00 + 19%(2,09)= 13,09 €.
Paczka do Polski do 5 kg kosztuje 11€, a do 10 kg 12€ (wg informacji telefonicznej).
Poniewaz wystapila kontrowersja w sprawie wysokosci kosztow przesylki dzisiaj ponownie rozmawialem ze Stefanem Barth'em, ktory mnie poinformowal, ze te ceny, ktore podal mi w piatek to ceny netto. Pan Barth ma normalnie kontakt z klientami "niedetalicznymi", w stosunkach z ktorymi uzywa sie cen netto, dlatego nie zwrocil na to uwagi. Tak wiec najtansza paczka kosztuje 11,00 + 19%(2,09)= 13,09 €.
Pozdrowienia znad Morza Polnocnego
Andrzej
Andrzej