trzeci najazd tatarski na Lublin...
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
trzeci najazd tatarski na Lublin...
...odbędzie się w najbliższą niedzielę o godzinie 14.00 pod więzieniem znanym jako zamek. oprócz Tatarów zapewniamy towarzystwo Eskimosów i misiów koala. wiem, że mało casu kruca bomba, ale jakoś nie pomyślałem. tu szczegóły http://www.aparaty.tradycyjne.net/forum ... 0&b=60&g=4
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
nie pierwszy i nie ostatni jak sądzę. czy to źle?Jerzy pisze:Ciekawą masz koncepcję wiązania dwóch for dyskusyjnych :)
no dobra, ale czy są tu jacy Lubelacy? czy nie?
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Robi się gorąco na zewnątrz, gorąco i na forum. Co prawda zabijam teraz kotka, ale niech tam:
Za PWN: ciekawy
1. «interesujący się czymś, pragnący coś wiedzieć; też: charakterystyczny dla takiej osoby»
2. «budzący zainteresowanie»
To nie jest "źle". Zaciekawiony kliknąłem i zobaczyłem, że tam masz "korex" w stopce. O, ciekawe - pomyślałem :)
I tyle.
Pozdrawiam!
Za PWN: ciekawy
1. «interesujący się czymś, pragnący coś wiedzieć; też: charakterystyczny dla takiej osoby»
2. «budzący zainteresowanie»
To nie jest "źle". Zaciekawiony kliknąłem i zobaczyłem, że tam masz "korex" w stopce. O, ciekawe - pomyślałem :)
I tyle.
Pozdrawiam!
agresja zero.
a KOREX w stopce ma zaciekawić tych, którzy wiedzą do czego służy koreks, może szybciej tu trafią. a z kolei forowicze z KOREXU zaciekawieni o czym traktują APARATY TRADYCYJNE trafią tamże, dzięki czemu mamy swobodny przepływ myśli. teraz nikt nie może powiedzieć, że to hermetyczne forum, o!
z definicji mam wybrać 1 czy 2? bo wolę podpunkt drugi punktu pierwszego.
a KOREX w stopce ma zaciekawić tych, którzy wiedzą do czego służy koreks, może szybciej tu trafią. a z kolei forowicze z KOREXU zaciekawieni o czym traktują APARATY TRADYCYJNE trafią tamże, dzięki czemu mamy swobodny przepływ myśli. teraz nikt nie może powiedzieć, że to hermetyczne forum, o!
z definicji mam wybrać 1 czy 2? bo wolę podpunkt drugi punktu pierwszego.