Paranoja
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Paranoja
Śmieszny komunikat pojawia mi się przy próbie zamieszczenia chęci KUPNA, podkreślam KUPNA jednej, małej rzeczy. To, że nie udzielam się społecznie, to moja prywatna sprawa, i proszę to uszanować, nikomu z tego powodu zapewne krzywda się nie dzieje, ale pozbawianie mnie prawa do zamieszczenia od czasu do czasu ogłoszenia w dziale bazar i traktowanie jak kogoś gorszego, to już jakiś chory wymysł kogoś, komu się wydaje, że ma prawo decydować o losach wszystkich (syndrom zidiociałego, wszechpanującego urzędniczenia :). Dyskryminowanie tylko dlatego, że ktoś czyta a nie pisze zakrawa już na tytułową paranoję. Żałosne i smutne. Więcej szacunku, jak nie dla siebie to przynajmniej dla innych. Postuluję całkowicie odciąć mnie od Korexu, ba zakazać robić zdjęcia analogiem, bo nie biorę udziału w dyskusjach. To jest po prostu chore. Kolejne twa, niestety. I jeszcze cenne info dla łowców skalpów, mój nick z Allegro "snake41".
P.S. I proszę o zabranie głosu "wielkich" tego forum, zanim wywalą mój post do kosza ; ). Ach, i rzeczony komunikat "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą pisać nowe tematy na tym forum. Ten dzial zostal stworzony dla aktywnych uzytkownikow - jeśli chcesz tylko cos sprzedac - idz na allegro ;)"
P.S. I proszę o zabranie głosu "wielkich" tego forum, zanim wywalą mój post do kosza ; ). Ach, i rzeczony komunikat "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą pisać nowe tematy na tym forum. Ten dzial zostal stworzony dla aktywnych uzytkownikow - jeśli chcesz tylko cos sprzedac - idz na allegro ;)"
po pierwsze - spokojnie, złość piękności szkodzi
po drugie - nie denerwuj się - zaakceptowałeś regulamin podczas rejestracji na to forum, więc zaakceptowałeś i zasady panujące tutaj
po trzecie - jeśli czujesz się ignorowany - napisz do admina PW i wyjaśnij mu, jak Ty to widzisz, z propozycją ew. zmian w regulaminie; admin pewnie założy stosowny wątek, każdy się wypowie i potem, вместе z moderatorami, podejmą decyzję
po czwarte - jeśli żądasz większego szacunku, to szanuj również innych - sformułowania typu "syndrom zidiociałego, wszechpanującego urzędniczenia", "łowcy skalpów" są nie na miejscu
po piąte - pozdrawiam

po drugie - nie denerwuj się - zaakceptowałeś regulamin podczas rejestracji na to forum, więc zaakceptowałeś i zasady panujące tutaj
po trzecie - jeśli czujesz się ignorowany - napisz do admina PW i wyjaśnij mu, jak Ty to widzisz, z propozycją ew. zmian w regulaminie; admin pewnie założy stosowny wątek, każdy się wypowie i potem, вместе z moderatorami, podejmą decyzję
po czwarte - jeśli żądasz większego szacunku, to szanuj również innych - sformułowania typu "syndrom zidiociałego, wszechpanującego urzędniczenia", "łowcy skalpów" są nie na miejscu
po piąte - pozdrawiam
"Najlepszy aparat to ten, z którego korzystasz" Nick Kelsh
Garreth, dzięki za szybką reakcję. Pozwolisz, że pominę dwa pierwsze punkty Twojej wypowiedzi, bo znowu świadczą o tym, że mam być wielbłądem. Co do punktu 3, wolę napisać na forum, bo zawsze istnieje prawdopodobieństwo, że admin to oleje. Kolejny punkt świadczy o tym, że być może jesteś urzędnikiem, ale moja wypowiedź dotyczy tylko zachowań, delikatnie mówiąc nadgorliwych. Piąte jest w porządku, również pozdrawiam.
Dzięki, weesee za reakcję, ale nie zamierzam nikogo prosić w głębokiej konspiracji, żeby mi umieścił ogłoszenie. I nie chodzi tu o upierdliwość, a obchodzenie świętego regulaminu. Może po prostu trzeba zapytać, czy jestem handlarzem czy innym spamerem (nawet w formie ankiety czy oświadczenia pod groźbą nieuchronnej i dotkliwej kary, ze śmiercią cywilną włącznie ;). Czego mam się chować? Nie chcę być traktowany jak mały krętacz, wręcz sobie tego nie życzę. Pozdrawiam.
Jeśli tak reagujesz na małe problemy to jak sobie radzi z poważniejszymi?nipen pisze:Żałosne i smutne.
Faktycznie w tym miejscu regulamin nie jest dobry, bo zawiera zbytnie uproszczenie. Gdzie drwa rąbią tam wióry lecą - no i jednym dostałeś po łapach.
Ale twierdzenie że to jest chore i że to wynik tego że mamy tu TWA to już przesada.
I jeszcze to zakładanie z góry że z adminem nie można się dogadać...
Nie przesadzajmy. Dzięki pewnym zasadom to forum jest takie właśnie jak widzimy i to jest jego urok. Może czasami wydaje się hermetyczne, ale wrażenie mija gdy się tutaj trochę posiedzi i kilka razy stuknie w klawisze.nipen pisze:Czego mam się chować? Nie chcę być traktowany jak mały krętacz, wręcz sobie tego nie życzę. Pozdrawiam.
Henry, to jest jedynie zimna konkluzja, a nie stan mojego układu nerwowego, ale dzięki za troskę. To, wg Ciebie "zbytnie uproszczenie" wali dokładnie w mniej aktywnych uczestników, co wiąże się z dalszą częścią Twojej wypowiedzi więc pytam jeszcze raz: co jest wykładnią kwalifikowania członków forum? Nigdzie nie pisałem, że z adminem nie można się dogadać, a
jedynie, że jest to prawdopodobne ( nie znam człowieka więc tak zakładam), a poza tym w ostatnim stwierdzeniu brzmisz jak jego kiepski adwokat ;). Ogólne pozdrawiam. A o filtr fi 86 do Sonnara, o który mi chodziło, zapytam gdzie indziej. Miłych dyskusji we własnym gronie.
jedynie, że jest to prawdopodobne ( nie znam człowieka więc tak zakładam), a poza tym w ostatnim stwierdzeniu brzmisz jak jego kiepski adwokat ;). Ogólne pozdrawiam. A o filtr fi 86 do Sonnara, o który mi chodziło, zapytam gdzie indziej. Miłych dyskusji we własnym gronie.
nipen najpierw wydajesz sądy o Adminie, że "Cię oleje", a potem odwracasz kota ogonem, że "nie znasz człowieka" i że tak niby "nie napisałeś". to raczej schizofrenia niż paranoja. wybacz, ale to po prostu polactwo tak na trzeźwo wyłazi.
chociaż faktycznie nie byłaby zła myśl taka, żeby tak Bazar podzielić na dwie części kupie i sprzedam, i tylko do drugiego podforum ograniczyć dostęp? znaczy do sprzedam.
chociaż faktycznie nie byłaby zła myśl taka, żeby tak Bazar podzielić na dwie części kupie i sprzedam, i tylko do drugiego podforum ograniczyć dostęp? znaczy do sprzedam.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
zanim napisałem przeczytałem dwa razy, albo nawet trzy. nic nie wyrwałem z kontekstu, zacytowałem to co napisałeś.rbit9n, przeczytaj dokładnie cały wątek i postaraj się zrozumieć to, co czytasz. Szczególną uwagę zwróć na niuanse. Ręce opadają... .
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Hmm wystarczy parę postów napisać "źle mi" i można się udzielać na Bazarze :)
BTW tak jak pisał weesee" wystarczyło przejrzeć posty bazarowe: nie raz sprzedawaliśmy za kogoś. Ktoś do mnie pisze PW lub maila i wyjaśnia że tylko czyta - ja sprawdzam że rzeczywiście nie zarejestrował się przed chwilą i zamieszczam ogłoszenie. I już.
Pozdrawiam!
BTW tak jak pisał weesee" wystarczyło przejrzeć posty bazarowe: nie raz sprzedawaliśmy za kogoś. Ktoś do mnie pisze PW lub maila i wyjaśnia że tylko czyta - ja sprawdzam że rzeczywiście nie zarejestrował się przed chwilą i zamieszczam ogłoszenie. I już.
Pozdrawiam!