no własnie :) i jakie macie odczucia....?
bo moje są takie że zostaliśmy już totalną niszą
małe stoisko sklepu czarno-białe to chyba wszystko
bardzo duże stoisko tetenala, ale tylko chemia do labów....
cóż.... jesteśmy elitą..... :)
ja generalnie jestem bardzo zadowolony z wyjazdu, bo równolegle fotografuję cyfrą, więc było sporo rzeczy które mnie interesują, no a poza tym można obejrzeć wiele sprzętu "uniwersalnego" takiego jak statywy czy plecaki
no i dużo pięknych kobiet do fotografowania....:)
foto video łódź był ktoś?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
...podszedłem do stosika tetenala... pytam kolesia o papiery itd może jakieś próbki - chciałem ocenić ich fakturę a On na wszystkie moje pytania odp tak - "właściwie nie wiem trzeba by zadzownić do firmy i popytać " to tylko jeden przykład jego opdowiedzi ....mnie i moją NAJMILSZĄ stojącą obok wmurowało i podziękowaliśmy Panu ale miałem wrażenie że stał tam bo musiał...
ale nie zapomnę tego wzroku paru PANÓW FOTOGRAFÓW...
MODELKI POZUJĄ. zajmuję miejsce. ustawiam czas i przesłonkę....strzelam 5 fotek i ..... koniec rolki:) i nagle mój i tak nie najgłośniej zwijany film przyciąga uwagę i wszyscy patrzą i mają minę w stylu - '' O JA !!! NIE MOŻLIWE!!! TO ANALOG

ale nie zapomnę tego wzroku paru PANÓW FOTOGRAFÓW...
MODELKI POZUJĄ. zajmuję miejsce. ustawiam czas i przesłonkę....strzelam 5 fotek i ..... koniec rolki:) i nagle mój i tak nie najgłośniej zwijany film przyciąga uwagę i wszyscy patrzą i mają minę w stylu - '' O JA !!! NIE MOŻLIWE!!! TO ANALOG

pzdr www.sredniformat.pl
Ja pojechałem, mam blisko i czułem się zawiedziony. Jakoś nawet nie zauważyłem stoiska czarno-białe myślałem, że będę mógł kupić chociaż film ale nie dało rady.... Popstrykałem cyfrą kilka fotek laskom i walnąłem kilka klatek Psixem, Jak robiłem psixem czułem się jak kosmita...
Ogólnie laski plastikowe i mogę stwierdzić że takich zdjęć sztucznych jak tam można było robić raczej nie będę robił bo wcale mnie to nie kręci. Na koniec żałowałem tych kilku godzin mogłem je znacznie bardziej produktywnie spędzić.........