Beskidzki Plener Fotograficzny

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

Awatar użytkownika
Henry
-#

Beskidzki Plener Fotograficzny

Post autor: Henry »

W imieniu kolegi Tomka Jedzoka zapraszam na plener fotograficzny - 27-29 marca 2009 w Istebnej.
Jest to jubileuszowy plenerek beskidzki - legendarny na pl.rec.foto z czasów gdy plenerów było po kilka na rok. Zaproszony jest każdy kto lubi fotografować. Nocleg w pensjonacie po 30zł od osoby.
Od razu żeby rozwiać wątpliwości zaznaczam że jest to plener przede wszystkim towarzyski - nie ważne kto co i jak fotografuje - ważne że chce się spotkać z innymi pasjonatami fotografii. Na plener można też przyjechać z żoną/dziewczyną i nawet z dziećmi. Mile widziane slajdy i odbitki do oglądania (tak jak już kiedyś pisałem - na porządnym plenerze się zdjęć nie robi - tylko je przywozi ;-) )

Kto chętny e-mailować do Tomka tjedzok@yahoo.com i rezerwować miejsce.

Zaproszenie

Sam bym chętnie pojechał, ale szef ma inne plany - po raz pierwszy od roku mam pracować w weekend. :-(
Awatar użytkownika
Henry
-#

Post autor: Henry »

Ponieważ to w pensjonacie w sezonie niezbyt turystycznym to pewnie będą miejsca do ostatniej chwili, ale dobrze uprzedzić Tomka przynajmniej o zamiarze. Polecam pojechać - bardzo luzacka imprezka i nie ma się co krępować :-)
Na AP właśnie posłałem info.
ODPOWIEDZ