Tyle po nas zostanie za pół tysiąca lat.
Galeria - na każdy temat i dla każdego
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
Dobrze się patrzy na Twoje portrety, tzn. widać współpracę z modelkami i pomysł, a poza tym jest "analogowy" ład w tonach. Zazdroszczę bez zawiści. Ja się bezustannie podśmiewam ze swoich prób portretowych: specjalność: portret ze słupkiem z głowy. Nigdy ich nie zauważam w trakcie fotografowania... :) Ale niech tam... Tapetuję właśnie jedną ze ścian wizerunkami szanownej małżonki. Wczoraj poszedł na papier obrazek też z 4x5, ale z hp5+, z szuflady. Oczywiście dobrze się bawiliśmy... :)
Pomyłka.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2025, 15:01 przez MinosKKM, łącznie zmieniany 1 raz.
St. fotograf, basista.
Minolta XD7, Minolta XD5, Minolta 600 si classic, Minolta Dynax7, Praktica B100, Praktica B200, Kiev 60 TTL, Kiev 88 TTL
Minolta XD7, Minolta XD5, Minolta 600 si classic, Minolta Dynax7, Praktica B100, Praktica B200, Kiev 60 TTL, Kiev 88 TTL
To może moje wypociny? Zrobione ad hoc.
St. fotograf, basista.
Dziękiskpt pisze: ↑24 lis 2025, 14:02 Dobrze się patrzy na Twoje portrety, tzn. widać współpracę z modelkami i pomysł, a poza tym jest "analogowy" ład w tonach. Zazdroszczę bez zawiści. Ja się bezustannie podśmiewam ze swoich prób portretowych: specjalność: portret ze słupkiem z głowy. Nigdy ich nie zauważam w trakcie fotografowania... :) Ale niech tam... Tapetuję właśnie jedną ze ścian wizerunkami szanownej małżonki. Wczoraj poszedł na papier obrazek też z 4x5, ale z hp5+, z szuflady. Oczywiście dobrze się bawiliśmy... :)