Sprawdzony serwis Kiev 88, Kijew 88, Salut C
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
No cóż. Ale miłość do marki pozostała.
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
On po prostu jest wybredny. I to w nie do końca deterministyczny sposób. To chce, tego nie chce, zdalnie pewnie to nie jest tak odczuwalne, ale bezpośrednio to strasznie zniechęca, jak się ma poczucie, że trzeba wyprosić naprawę Bilory, a on mówi, że wolałby Exaktę.
Sorry za odgrzewany kotlet. Otóż pan Jan nigdy nie robił Kiev,ów i nie zrobi. Dzwoniłem tak na wszelki wypadek choć nie potrzebuję.dak pisze: ↑26 maja 2021, 15:41 http://naprawa-aparatow.pl
Pan Jan serwisował mi kilka korpusów i mogę go polecić z czystm sumieniem. Jeśli nie mieszka się w okolicy, to aparat można wysłać po wcześniejszym kontakcie telefonicznym. Ceny przystępne, a naprawa zwykle trwa nie dłużej niż dwa tygodnie (przynajmniej w moim przypadku tak było).
St. fotograf, basista.
Minolta XD7, Minolta XD5, Minolta 600 si classic, Minolta Dynax7, Praktica B100, Praktica B200, Kiev 60 TTL
Minolta XD7, Minolta XD5, Minolta 600 si classic, Minolta Dynax7, Praktica B100, Praktica B200, Kiev 60 TTL
A to on jeszcze działa?
Owszem. Działa. Rozmawiałem dzisiaj z nim.
St. fotograf, basista.