Devere 8x10 Durst 138

Szukam, Kupię, Sprzedam, Zamienię ...
UWAGA! Przeczytaj regulamin bazaru zanim dodasz post!

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

brylek
-#

Devere 8x10 Durst 138

Post autor: brylek »

Witam mam do zaoferowania 3 powiększalniki .
Devere 5810 głowica dichro
Do wyboru na własnej podstawie lub montowany do ściany
Mam dwa jeden do sprzedania .
Durst 138 z głowicą dichro ten jest w najbogatszej wersji. Obniżany stół na śrubie podnoszoną głowicą elektrycznie . Elektrycznie wstępne ustawianie ostrości .
Durst 138 w wersji kondensorowej .

Powiekszalniki są gotowe do pracy czyli obiektywy karetki i inne akcesoria. Co do zdjęć to przygotuję nie bawem ewentualnie dla poważnie zainteresowanej osoby ogarnę na cito . Co do cen to od 8 tys do 16 tys za Devere 8x10 .

Mam też inne formaty .

. Pozdrawiam Przemek
Spektrum
-#

Devere 8x10 Durst 138

Post autor: Spektrum »

To jest oferta pilotażowa, żeby sprawdzić zainteresowanie, a później ewentualnie NA SZYBKO się ogarnie zdjęcia i poduma nad tym ile się by chciało otrzymać za poszczególny towar?
Kolego ogarnij się. Weź najpierw przygotuj porządnie swoją ofertę. Porób zdjęcia, napisz cenę dla każdego przedmiotu, który chcesz tu sprzedać. Jak wrzucasz oferty na FB "Giełdę Analogową Foto" to też piszesz, że fotki ogarniesz "na cito" jak się trafi ktoś konkretny? Na pewno?
W tej chwili to wygląda tak jakbyś wystawiał coś czego nie posiadasz.
Skoro wchodząc na to forum, chcesz osiągać z tego jakieś korzyści materialne to po prostu zacznij szanować to forum, jego zasady i nas, jego użytkowników.

EDIT: Usuwam "zbyt mocne" wycieczki. Przepraszam.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2025, 17:05 przez Spektrum, łącznie zmieniany 1 raz.
zladygin
-# mod
Kontakt:

Devere 8x10 Durst 138

Post autor: zladygin »

Kolego Spektrum, reakcja może zbyt spontaniczna, ale nie pozbawiona racji.
Przemku, skonkretyzuj i dostosuj ofertę do obowiązujących zasad - do najbliższej soboty.
Spektrum
-#

Devere 8x10 Durst 138

Tak, było zbyt spontanicznie. Edytowałem swojego posta. Nie chciałem nikogo urażać.
brylek
-#

Devere 8x10 Durst 138

Post autor: brylek »

Spektrum pisze: 15 maja 2025, 10:52
W tej chwili to wygląda tak jakbyś wystawiał coś czego nie posiadasz.
Kolego Spektrum czytałem Twój komentarz rano będąc w pracy . nie mialem czasu się odnieść .
Sprawa wyglada tak , muszę Cię z błędu wyprowadzić na temat tego co posiadam . Mianowicie powiększalniki o których mowa są moja własnością i są u mnie w domu . Problem polega na tym ze wszystko jest spakowane i bardzo dobrze zabezpieczone do transportu ( przyjechało z Irlandii dwa lata temu ) . Zabrałem się dziś za składanie więc zdjęcia będą nie bawem i nowy post .

Jeśli chciałbyś zobaczyć a może i kupić to jutro rano zapraszam do mnie na oględziny (-;
Spektrum
-#

Devere 8x10 Durst 138

Bravo ! Ja się już nieco wyzbyłem spontaniczności. Ty, jak piszesz, składasz swój sprzęt.
Robi się konkretnie ;-)
miki11
-#

Devere 8x10 Durst 138

Post autor: miki11 »

Tak czytam, czytam i nie mogę się nadziwić, jaki savoir vivre :-)