Mało i zwykle zastawione samochodami. No może poza "starówką" i Nowym Miastem.
Galeria - na każdy temat i dla każdego
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Wszędzie jest co fotografować.
Miejscowi zwykle nie radzą sobie z własnymi plenerami (poza naprawdę dobrymi foto - coś tam), przyjezdni z kolei nigdy nie mają czasu, ale i tak wyhaczą coś ciekawego.
Miejscowi zwykle nie radzą sobie z własnymi plenerami (poza naprawdę dobrymi foto - coś tam), przyjezdni z kolei nigdy nie mają czasu, ale i tak wyhaczą coś ciekawego.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
No, to jest efekt świeżego spojrzenia. A we własnym mieście wszystko jakby już sfotografowałeś po dziesięć razy. A skoro o dziesięciu razach, to kolejna wersja moich wzorcowych łódek o lekkim popołudniu, tym razem wersja planarowa (FP4+, FX-55).
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2025, 10:05 przez miki11, łącznie zmieniany 1 raz.
miki11 Definitywnie urokliwa miejscówka! Kadry i obiektyw też niczego sobie.. żeby tak jeszcze jakaś chmurka. Rozmarzyłem się 

oKuba, też liczyłem na bogatsze niebo, ale nie można mieć wszystkiego
Zależało mi na dokończeniu filmu i wejściu po przerwie do ciemni. Brakuje mi procesu chemicznego
FX-55 bardzo ładnie popracował.

- -#
To zdjęcie z tej niefotogenicznej Warszawy.
Minolta SRT 303, Rokkor 28mm, Fomapan 400, LQN. Zdjęcie zrobione na szybko i bez pomiaru światła, dlatego wyszedł szum, gdzie ciągnąłem cienie, ale moim zdaniem i tak wyszło spoko.
Minolta SRT 303, Rokkor 28mm, Fomapan 400, LQN. Zdjęcie zrobione na szybko i bez pomiaru światła, dlatego wyszedł szum, gdzie ciągnąłem cienie, ale moim zdaniem i tak wyszło spoko.