Co potrafi AI?
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Co potrafi AI?
Jako, że marszałek sejmu pochwalił się w kampanii prezydenckiej żoną postanowiłem zasięgnąć wiedzy kto zacz. Hasło w wyszukiwarce i oto link: https://polishgirlolga.pl/2024/09/27/ur ... -zyciorys/ Jeśli przejrzycie linkowany tekst to może nabierzecie dystansu do zjawiska AI i treści publikowanych w sieci (właściwie od dawna wiadomo, że jest tam mnóstwo śmieci, ale...). Polecam choć wymaga to nieco samozaparcia.
Co potrafi AI?
Niezła kupa, a co więcej chyba zupełnie nie ta kobieta. Ewentualnie jakaś mieszanina z niewielkim dodatkiem "tej" Hołowniowej, bo jakoś nie widzę w tym miejsca na samolot 

-
- -# mod
- Kontakt:
Co potrafi AI?
Dlatego do wszystkich (wszystkich!!) informacji w sieci należy podchodzić z bardzo dużą rezerwą. Również do tych, które pojawiają się na korex.net.
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
Co potrafi AI?
Owszem. Ale ten linkowany tekst to przykład totalnej bezmyślności wydawcy, to generowanie treści nawet nie fałszywej co idiotycznie pustej. Co ma w głowie ten, kto jest wydawcą tego portalu, a co jego czytelnicy?
-
- -# mod
- Kontakt:
Co potrafi AI?
Może to nie beznyślność a celowe działanie? Gorliwi czytelnicy zawsze się znajdą.
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
Co potrafi AI?
Pohamujmy wypowiedzi zabarwione politycznie. Nie to forum.
Co potrafi AI?
Tutaj akurat nie chodzi o politykę ale o bezmyślność. Ktoś prowadzi bloga, ale jest tak leniwy, że kontent na tym blogu generuje dla niego / dla niej wszechpowszechna AI. Do tego jest tak tępy / tępa, że nawet tego nie weryfikuje. To samo się dzieje na YouTube. Pojawiają się kanały gdzie lektorem jest AI. Nie dość że pieprzy kocapały to jeszcze nie używa znaków przestankowych i aby zmieścić się z tekstem w określonym czasie zaczyna w pewnym momencie zapieprzać jakby ktoś przyśpieszył płytę LP na adapterze, a po chwili zwalnia i zaczyna przeciągać. W dodatku ma jakąś dziwną wymowę jakby to był nasz emigrant zarobkowy (czytaj: gastarbajter) który wrócił po 40 latach z USA gdzie pracował i przebywał cały czas z miejscowymi. Tego się po prostu słuchać nie da, ale tytuły filmików są tak klikbajtowe, że masa ludzi to klika. Mam wrażenie, że YouTube przy pozycjonowaniu filmów przestało brać pod uwagę oceny filmu i czas oglądania (czyli jakość) , ale liczy się tylko i wyłącznie liczba wejść. IDIOKRACJA
-
- -#
Co potrafi AI?
Jesteście chyba panowie mentalnie w minionej epoce. Myślicie, że bloga, portal, konto społecznościowe musi prowadzić "ktoś". Otóż nie, już nie. Takie kupy to autonomiczne dzieło botów, opdpwiednio trenowanych na wybranych treściach. I owszem - jest w tym cel polityczny, osiągany socjotechnikami.
Co potrafi AI?
Dzięki za informację. Nie wiedziałem że coś było tu usuwane. Zdziwiłem się w ogóle, że gdzie tu jest jakaś polityka, ale może kolega Jerzy jakiś nadwrażliwy

Teraz już rozumiem wszystko Swoją droga nie wiem czy nie lepiej by było, jakby został jakiś ślad typu "Post usunięty przez moderatora" Bo czasem bywa tak, że po jakimś sprzątaniu ludzie biorący udział w dyskusji wyglądają jakby gadali sami do siebie. Nieraz to widziałem na różnych forach i zastanawiałem się co im się stało

EDIT: Teraz widzę, że Jerzy jest tutaj też moderatorem i zapewne to usunął.
@Jerzy wiem, że jestem tu nowy i mądrzyć się nie powinienem, ale z całym szacunkiem, dobra rada żeby nie dezorientować ewentualnych czytelników forum, pisz info że posty usunięte, a później wyjaśniaj dlaczego.
A poza tym to Wesołych świąt Wszystkim !!!
Co potrafi AI?
Przepraszam, zapomniałem że nie-admini nie widzą l, że posty usunięto.
Wesołych Świąt!
Wesołych Świąt!