Strach sie bać!
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Strach sie bać!
Minutnik sobie kupiłem bo stoper w starym smartfonie nie był za wygodny w użyciu. Sprawdza się całkiem, całkiem. Co prawda zegar późni się tak ok. 2 minuty na miesiąc, ale stoper jest ok. Aż tu nagle: https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts ... l/10011446 Dobrze, że EU nie sprawdziła klipsów do wieszania filmów od Keisera...
Strach sie bać!
Stary numer, Chińczyk dociąża elektronikę ołowiem, żeby sprawiała wrażenie solidniejszej
A co mają powiedzieć pracownicy zakładów wulkanizacyjnych, w których ciężarki ołowiowe są codziennością? Że też święta łunia się jeszcze za to nie wzięła...

Gdy dałem swojego starego Luxmana do odnowienia (nie, nie do Chin), to przez tygodnie wygrzewania wdychałem z przyjemnością zapach rozgrzanych lutów i elektroniki. W końcu niestety przestał pachnieć.
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
-
- -#
Strach sie bać!
Też mają ciężarki nie z tego, co trzeba. Unia bogata, więc też obciążniki zapewne zrobią ze złota, będzie ekologicznie.
Jeden z pary wieszaków ma obciążnik z ołowiu. Jak na załączonym zdjęciu. Swoją drogą wędkarze to mają niebezpieczne hobby, wg EU oczywiście