Wojna.
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Wojna.
Ciekawe jak wysyła zdjęcia. Nie znam się na tym ale pewnie od razu wysyła za pomocą fal radiowych.
A tu można znaleźć https://www.wojciechgrzedzinski.pl/ wojnę.
W TV podawali że Rosjanie bez skrupułów strzelali do dziennikarzy i fotoreporterów. Bezpieczniej było zdjąć kamizelki z napisem press.
A tu można znaleźć https://www.wojciechgrzedzinski.pl/ wojnę.
W TV podawali że Rosjanie bez skrupułów strzelali do dziennikarzy i fotoreporterów. Bezpieczniej było zdjąć kamizelki z napisem press.
Wojna.
A Biden właśnie się publicznie poskarżył, że w Gazie wybito zbyt wielu dziennikarzy, chyba bardziej mu było ich żal, niż tych dzieciaków. Żaden bandyta strzelający do ludzi nie chce świadków wydarzenia. Dzisiaj takie zdjęcia via telefon satelitarny od razu trafiają do największych agencji.
w czterech pancernych, film z zorki pięć przenosił Szarik w specjalnej kapsule na obroży.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Wojna.
Ja bym się ucieszył. To musi być niesamowita przygoda.
Rozmawiałem z Wojtkiem. Trochę się zdziwiłem, ale przyznał, że używa gołębi. Kiedy spytałem czy to specjalne modyfikowane jak z Johnnego Mnemonica, czy klasycznie podczepia im kartę SD, odpowiedział, że ładuje w dupkę - wolałbym nie dopytawać się bardziej.
--
HUMAN NATURE
HUMAN NATURE
Wojna.
....a może wygląda to tak że kilometr od linii frontu puszcz SIĘ drona i bezpiecznie cyka się aż do czasu jego zestrzelenia .Później uruchomi się drugiego itd. itd. Zdjęcia raczej nie są robione z żabiej perspektywy. Może przyjdzie czas że zostaną produkowane drony jedzące po ziemi.Keek pisze: ↑05 maja 2024, 13:01Ja bym się ucieszył. To musi być niesamowita przygoda.
Rozmawiałem z Wojtkiem. Trochę się zdziwiłem, ale przyznał, że używa gołębi. Kiedy spytałem czy to specjalne modyfikowane jak z Johnnego Mnemonica, czy klasycznie podczepia im kartę SD, odpowiedział, że ładuje w dupkę - wolałbym nie dopytawać się bardziej.
Wojna.
drony jeżdżące po ziemi? stary patent.fotex pisze:Może przyjdzie czas że zostaną produkowane drony jedzące po ziemi.

"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."