Wątek powitalny
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Wątek powitalny
Był chyba kiedyś taki na forum, gdzie wszyscy nowi forumowicze mogli napisać kilka słów o sobie. Czyżby gdzieś się zapodział ?
Fan Pentax'a.
Wątek powitalny
He,he. Nowi nie zaglądają bo cyfry mają.
Wątek powitalny
Dzień dobry.
Mam na imię Andrzej, lat 50 i jestem uzależniony ponad połowę swego życia od fotografii analogowej. Miałem co prawda cyfrową przerwę, ale slajd był zawsze gdzieś obok. Byłem już kiedyś zarejestrowany na tym forum (być może w 2008?), jednak dość długo nie korzystałem i wyparowałem. Udzielałem się symbolicznie wtedy na Nikoniarzach i potem AO, które umarło. Forum KOREX czytam ponownie od kilku lat ,aż postanowiłem się zarejestrować w celu skorzystania z giełdy.
Dziś nabrałem odwagi żeby się ujawnić, co właśnie robię.
Dziękuję za przyjęcie mnie do grona analogowców i pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Mam nadzieję że nie ukamieniujecie mnie za cyfrowy autoportret.
Mam na imię Andrzej, lat 50 i jestem uzależniony ponad połowę swego życia od fotografii analogowej. Miałem co prawda cyfrową przerwę, ale slajd był zawsze gdzieś obok. Byłem już kiedyś zarejestrowany na tym forum (być może w 2008?), jednak dość długo nie korzystałem i wyparowałem. Udzielałem się symbolicznie wtedy na Nikoniarzach i potem AO, które umarło. Forum KOREX czytam ponownie od kilku lat ,aż postanowiłem się zarejestrować w celu skorzystania z giełdy.

Dziękuję za przyjęcie mnie do grona analogowców i pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Mam nadzieję że nie ukamieniujecie mnie za cyfrowy autoportret.

Wątek powitalny
Witamy.
Średnia wieku ostro w dół
Średnia wieku ostro w dół

M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
Wątek powitalny
czołem Andrzeju z nikoniarzy (ha tfu!) i AO.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr