przynajmniej u mnie i to tak o okolo 1 Euro na negatywach 135/120. Nowe ceny juz w kilku sklepach m. in. w Fotoimpexie.
U producenta ceny nadal nizsze, wiec nawet z przesylka ceny aktualnie atrakcyjne. Pojawila sie tez nowa szata graficzna opakowania Fomy 100 w formacie 135.
Foma drozeje
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Foma drozeje
ostatnio kupiłem kilka Fomek 100/120 dla przetestowania nowej kamerki (Voigtlander Perkeo) i jakież było moje zdziwienie, że podłoże jest piękne przezroczyste, ani szare ani niebieskie, emulsja bez zauważalnych wad??? Coś im się chyba na linii popsuło, że tak jakość negatywów podskoczyła ! Myślę że jeszcze dam im szansę ...
Foma drozeje
szable, Z setka ja nie pamietam zadnych problemow. Z Foma 200/120 w dalszym ciagu sa. Ostatni przypadek na innym forum wczoraj
Foma drozeje
Niech tak robią dalej to w końcu padną...
Sami sobie strzelają w stopę. Muszę kupić chociaż rolkę Ektachrome przed tymi podwyżkami bo bardzo chcę spróbować co wyjdzie mi na tym materiale. Ciekawe czy jest tak dobry jak Elite Chrome którego pamiętam jak ojciec używał w późnych latach 90 wczesnych 2000
Sami sobie strzelają w stopę. Muszę kupić chociaż rolkę Ektachrome przed tymi podwyżkami bo bardzo chcę spróbować co wyjdzie mi na tym materiale. Ciekawe czy jest tak dobry jak Elite Chrome którego pamiętam jak ojciec używał w późnych latach 90 wczesnych 2000

Więcej sprzętu niż talentu 
Fotografia i filmowanie tradycyjne

Fotografia i filmowanie tradycyjne