Nie żeby Ci nie ufał.
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Na szybko polecę Ci czołówkę, która ma przełączenie na kolor czerwony. Zanim nabyłem Mirę, robiłem odbitki z Petzlem na czole, dla bezpieczeństwa mając reflektor skierowaną w górę, na jasny sufit. Na filmach w sieci, widziałem fotografów z czołówką na głowie normalnie świecącą w dół. Jak zrobisz prosty test to nabierzesz zaufania.českotěšínský pisze: ↑04 cze 2022, 14:28 czy ktoś może polecić jakieś ledy (chodzi mi o taśmę ledową
Tak sobie rzucę, jak Ci idą prace? Zbliża się jesień, naturalna pora ciemniowania…Art_Ro pisze: ↑04 lut 2022, 12:44 Jestem w trakcie montażu pierwszej partii 30 sztuk, od strony elektronicznej idzie fajnie, ale muszę czekać na elementy mechaniczne, tj. frezowanie ramek i wykonanie dyfuzorów z PMMA oraz uchwytów mocujących do ściany w firmie zewnętrznej. Mają duże opóźnienie, zakładam, że za cztery tygodnie dotrą te elementy do mnie. Zrobię baner i umieścimy go na KOREX-ie, to będzie dla Was widoczny.
Hmmm... Nie wiem jak to zrobić: "przestrzeń na dysku przeznaczona na załączniki jest zapełniona".
Tak, nie ma jeszcze nic. Artur montował je w ubiegłym tygodniu, stopniowo wysyła, realizując wcześniejsze zamówienia. Pierwsza seria wynosiła chyba z 30 sztuk, wiem, że jest realizowana następna. Cenę znam, nie mam uprawnień do jej upubliczniania - w mojej ocenie, biorąc pod uwagę znane mi parametry pracy, jakość wykonania i możliwości - nie jest wysoka.
Interes to mają wszyscy zainteresowani i potencjalnie zainteresowani. Znaczy najpierw oczekujący, to może i w szerszej ofercie się pojawi. I Mira i zegary Costy nie muszą być promowane, mają swoje ugruntowane marki, byle były dostępne.