A najlepiej wyrzuć.
Galeria - na każdy temat i dla każdego
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Galeria - na kazdy temat i dla kazdego
Po co mi stopy, skoro mam skrzydła?
FEAR - F*** Everyone And Run
FEAR - F*** Everyone And Run
Jestem skory do żartów ale tym obrazkiem "zażartowałaś" w bardzo niesmaczny sposób.
_________________________________________________________________________________
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.
Spokojnie. Jeszcze się nie rozkręcił.
Nie chcesz wiedzieć jaki poziom żartów może osiągnąć.
Nie chcesz wiedzieć jaki poziom żartów może osiągnąć.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
Znowu "dwupłciowiec" chce się rozkręcić. Widocznie czegoś mu zabrakło i potrzebuje adrenaliny z forum.
A teraz odpowiedź na zdjęcie, uwaga drastyczna !!!. Szkoda że nie wsiadłeś do tego BWP, wreszcie skończyły by się twoje wpisy.
Amen.
Ostatnio zmieniony 07 cze 2022, 21:32 przez LD, łącznie zmieniany 1 raz.
Kilka moich z Fomy 100, wołanej jak wyżej podałem. Skan jako slajd, odwrócenie i lekkie poprawki
Urząd pocztowy w Lesznie też Leszno. Jakiś zaułek akacja w parku w Stęszewie nad jeziorem Dębno. okolice Stęszewa
Urząd pocztowy w Lesznie też Leszno. Jakiś zaułek akacja w parku w Stęszewie nad jeziorem Dębno. okolice Stęszewa
Ostatnio zmieniony 08 cze 2022, 10:17 przez powalos, łącznie zmieniany 1 raz.
Fan Pentax'a.
powalos, Ladne motywy i okolice. Tez nigdy nie mialem okazji tam byc
Na obrazku nie jest uwieczniony BWP, tylko SKOT - owoc polsko-czechosłowackiej kooperacji.
Pomijając już podły charakter "żartu", to "ozdabianie" tego transportera symbolem "Z" jest merytorycznie nietrafne, bo to nie jest ruski sprzęt, ani nie jest przez ruskich wykorzystywany.

_________________________________________________________________________________
Kolejny ciekawy obraz. Rozumiem, że to jest Foma 200 w średnim obrazku? Zastanawiam się nad zakupem tej Fomy w wersji 135 i nie wiem, czy warto. Z jednej strony budżet, z drugiej jakość. I ten suwak logarytmiczny się rozjeżdża.
oKuba - z opisów które zamieszczasz obok zdjęć wynika, że korzystasz z szerokiego spektrum obiektywów, więc Twoja opinia będzie miarodajna.
A chciałbym dowiedzieć się czy Zuiko 35-70 / f3,6 jest faktycznie tak udanym obiektywem jak wieść gminna głosi?
A chciałbym dowiedzieć się czy Zuiko 35-70 / f3,6 jest faktycznie tak udanym obiektywem jak wieść gminna głosi?
To jest Foma 200 w malym obrazku. OM-4Ti to maloobrazkowy Olympus.
W srednim akurat dwusetki nie polecam, ze wzgledu na czeste wady emulsji. Unikam jak ognia. Ale w 135 to dobry negatyw. W LF nie uzywalem jak dotad.