Galeria - na każdy temat i dla każdego
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Galeria - na kazdy temat i dla kazdego
Dobry cień. A ten mostek to po prostu poruszony, czy jakoś specjalnie?
A, no właśnie, bo tak jakoś raczej na zwielokrotnione wyglądało, niż na rozmazane.
Jeszcze raz wielokrotna ekspozycja, Foma 200, Wehner dev.
Bardzo ładne, aż spróbować muszę... Gdzie by tu wężyk do mechanicznej Minolty...
ale z ręki?
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Nie no, trochę jest, bo trzeba z tej ręki trafiać jednak w to samo miejsce.
Ty, czekaj no, to ostatnie to Monachium jest?
PPaweł, Trafiles! 

Jak można serią naświetlać bez przewijania, to oczywiście. A rozrzut jak najbardziej, ale właśnie musi być lekki, bo jak się na ćwierć obrazu rozjedzie to już bez sensu, więc to by było ciężkie do zrobienia opuszczając i podnosząc aparat raz za razem.
Natomiast w Monachium to byłem tylko dwa, może trzy razy i głównie siedziałem w Siemensie w Giesing, ale akurat te dwie wieże z kopułkami widziałem
Natomiast w Monachium to byłem tylko dwa, może trzy razy i głównie siedziałem w Siemensie w Giesing, ale akurat te dwie wieże z kopułkami widziałem

Wbrew pozorom to nie jest problem. Zalaczam ponizej dawno zdjecie robione jakims mieszkowcem z centralna migawka, gdzie musialem ja naciagac odejmujac aparat od oka. Jakies 6 naswitlen jesli sie nie myle. Widac, ze rozrzut jest troche wiekszy, ale to nie problem stojac w miare wygodnie i pewnie
e, bo ja bym to robił ustawionym na statywie elektrycznym aparatem z elektrycznym wężykiem.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."