mambo jumbo o 4R i moderacji
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
mambo jumbo o 4R i moderacji
oKuba, Kuba wiele mówił o Tobie dobrego< nie widzisz niesprawiedliwości, którą mu czynią?
Po co mi stopy, skoro mam skrzydła?
FEAR - F*** Everyone And Run
co właśnie wywołałeś?
Ms. Robot, Sadze, ze trzeba by zakonczyc w koncu ta potyczke, ktora naprawde do niczego nie prowadzi. Nie sadze, aby na tym etapie ktos komus przyznal racje. Tak wiec jedynym moim zdaniem wyjsciem jest deeskalacja.
Nie przyczyniaja sie do niej jednak ciagle ataki na Jerzego, ktore tylko zaogniaja sytuacje i koncza sie tak jak sie koncza. Szkoda czasu i energii na takie podchody. Mysle, ze wszystko juz zostalo powiedziane i obaj panowie wiedza co jeden o drugim sadzi. Po co wiec ta kontynuacja tematu? Nie jestem wrogiem Czwartego, ale te ciagle najazdy sa meczace i dla wiekszosci niezrozumiale..
Nie przyczyniaja sie do niej jednak ciagle ataki na Jerzego, ktore tylko zaogniaja sytuacje i koncza sie tak jak sie koncza. Szkoda czasu i energii na takie podchody. Mysle, ze wszystko juz zostalo powiedziane i obaj panowie wiedza co jeden o drugim sadzi. Po co wiec ta kontynuacja tematu? Nie jestem wrogiem Czwartego, ale te ciagle najazdy sa meczace i dla wiekszosci niezrozumiale..
co właśnie wywołałeś?
Niezrozumiałe jest zniknięcie mego wpisu, na który odpowiadasz Jakubie.
A reszta za daleko zaszła i to nie jest tylko Kuby wina, donosicielstwem też się brzydzę, myślę że o to głównie chodzi, o obrzydzenie.
A zgadujemy ile ten wpis przetrzyma?
co właśnie wywołałeś?
Zresztą co jest niezrozumiałe? Autodestrukcja? Myślisz że On ma żal skoro prowokuje do rzeczy, które nadchodzą?
Proszę zastanów się, tu już nie ma emocji, to planowane sterowanie, to preludium do rewolucji to fsociety and anonymous content.
Proszę zastanów się, tu już nie ma emocji, to planowane sterowanie, to preludium do rewolucji to fsociety and anonymous content.
co właśnie wywołałeś?
KUbuś, idź do zakładu w kaftanik.
co właśnie wywołałeś?
shredderr, twe oczekiwania zostały zarejestrowane i zostaną podane weryfikacji.
Pamiętaj że kontrola jest iluzją.
Pamiętaj że kontrola jest iluzją.
co właśnie wywołałeś?
tak strzałem w głowę
tak Cię lubię, ale tak rozwala mnie Twa naiwność, że mam ochotę przytulić Cię jak matka
co właśnie wywołałeś?
powiem Ci, ale ogólnie, wiesz RODO, Zbyszek jest na Podhalu i jest wart tyle że nie można zawracać mu głowy
co właśnie wywołałeś?
Musialem sprawdzic co to RODO. Juz wiem.

Ja koncze temat z mojej strony i to nie tylko w tym watku. Milej dyskusji, ale juz bezemnie. Ja tu tylko dla fotografii..
co właśnie wywołałeś?
shredderr, może jednak też odpuścisz ? Robi się to wszystko nieciekawe i nie jest to HP
Fan Pentax'a.
co właśnie wywołałeś?
Odpuścić gnojowi, co jedzie każdego, w tym mnie, w dodatku ucieka się do gróźb karalnych pod moim adresem ? NIGDY
Tylko zamknięcie Kubusia w zakładzie zamkniętym w pokoju bez klamek, ze ścianami obitymi czymś miękkim spowoduje, że odpuszczę.
co właśnie wywołałeś?
Wysłałem list na PW do moderatora rbit9n dlaczego zniknął mój wpis z 12.12.2021 i nie dostałem odpowiedzi dlatego piszę jawnie.