Mamiya C3
Mamiya 135/4.5
Fomapan 400
ID-68 21* 8'
A ta 135 to bajka, prawdziwą klasę pokazuje jednak gdy obiekty zdjęte są z bliższej odległości - od jutra zapraszam na F

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Tym razem krzyż mi nie pomógł, 40 km od Wa-wy rozleciała mi się opona i chociaż zapas miałem,
No, jak przy robieniu dzieci - myk myk i już, a wszystko powyżej 7 minut to ... rozpusta (ortodoksi mówią, że 2 do 3 minut).
Ciesz się, że mogłeś podjechać po terminal. Po planowanych przebudowach ulic samochód będziesz zostawiał w Łomiankach czy też w Jabłonnie.
Żona powiedziała że to pierwszy i ostatni lot z Wa-wy, bliżej i wygodniej nam do Gdańska,
Pomijając kwestie infrastrukturalne, to Warszawa przeżywa skutki drugiej fali "awansu" społecznego. Od lat 90. nastąpiła ogromna migracja ludzi młodych, żądnych lepszego życia w stolicy (z mniejszej i większej prowincji). Nic tak nie demoralizuje jak praca w korporacji, od kasjerki w supermarkecie, poprzez kierownika sprzedaży do prezesa-figuranta oddziału zagranicznego podmiotu. Skutki widać na każdym kroku... nawet zza kierownicy (kultura jazdy flotowym samochodem).
Się nie obrażę, ale raczej nie tnę kwadratów na prostokąty
Moja mama nazywa je tricolore - acz odcieni jest więcej, główne to: czarny, biały i rudy.
szylkretowy z białym.