Ładny prawda i z instrukcją i tabelą naświetlań - ładny do kolekcji.
PS: Powiem Ci że ten DHL szybko chodzi: Miranda wysłana we wtorek (w poniedziałek mieliście święto),
będzie jutro u mnie - właśnie dostałem mejla w tej sprawie

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Ładny prawda i z instrukcją i tabelą naświetlań - ładny do kolekcji.
Powiem tak: raz szybko a raz nie. Nie ma na to reguly i roznie bywalo. Ale gdy mam mozliwosc wyboru, to wybieram DHL. Moze dlatego, ze mili doreczyciele u mnie pracuja na dzielni. I myslacy. A to sobie cenie. Oraz lubia to wino, ktore ja tez lubie, wiec czasami ich wynagradzam
No ale ostatnio poluję na terenie EU, a i nie ma tam słowa o Japonii
W UE też wzrośnie:4Rider pisze: ↑02 cze 2021, 13:13No ale ostatnio poluję na terenie EU, a i nie ma tam słowa o Japonii![]()
A i nie wiem czemu Cię to cieszy? Tak po kawałeczku zabiorą całą wolność i to nawet swoim wyznawcom,
a może właśnie najpierw im, bo cieszą się kolejnymi plasterkami kiełbasy wyborczej i to wieprzowej,
które nie są niczym innym jak tym czym są klapki na oczy dla koni.
To o czym wspominasz jest zapowiedzią kolejnej podwyżki i to nie tylko na stary sprzęt foto,
ale na wszystko - głównie na elektronikę. A wiesz dlaczego? Bo draniom brakło na kiełbasę wieprzową.
Oczywiście.
Przecież wiesz że jestem jakby anarchistą z zapędami lewackimi -
Trzeci, przecież wiesz co płynie z prądem ...., szlachetne ryby płyną pod prąd.4Rider pisze: ↑02 cze 2021, 13:45Przecież wiesz że jestem jakby anarchistą z zapędami lewackimi -
nigdy na nic nie głosowałem, ani nie wziąłem udziału w żadnych wyborach.
A teraz już po prostu płynę z prądem i zawijam do odludnych zatoczek.
Ale cieszę się z bycia w EU, ta obecność wiele ułatwia, a ma rodzina może żyć na wyższym poziomie niż na Ukrainie przykładowo.
A od gadania do ustawy droga daleka, mój ojciec się śmieje i mówi że już czeka na kolejny 1K do emerytury -
no podobno będą zwolnione ze wszelkich danin, a ja się pytam kto za to zapłaci?
Ten Jarosław to się w Edwarda chyba przemienił i to też nie jest zabawne.