w jobo 15xx jest spinka, która zapobiega nasunięciu się filmów.4Rider pisze:Ja w sezonie nawet jak mam 2 dziennie wołam po jednym (Kaiser) - bo mam obawy że źle nawine dwa na jedną szpule, ale ja ogólnie mam lęki
co właśnie wywołałeś?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
co właśnie wywołałeś?
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
co właśnie wywołałeś?
idzie się przyzwyczaić do jobo. szczególnie po kilkunastu latach używania.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
co właśnie wywołałeś?
rbit9n, po kilkunastu latach używania idzie się do wszystkiego przyzwyczaić 

... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
co właśnie wywołałeś?
no ba! w każdym razie mnie się od początku fajnie i przyjemnie nawija średniaki na szpule jobo i nigdy nie rozumiałem utyskiwań innych koleżanek i kolegów na nie.
co właśnie wywołałeś?
ręce które leczą :D
kiedyś nawet filmik nagrałem, jak nawijam średniaka, ale gdzieś się zawieruszył, aczkolwiek na pejsie by pewnie znalazł.
co właśnie wywołałeś?
jaka przewagę ma system patersona nad jobo w przypadku 120 wg. Ciebie?
Ja nie widzę żadnej.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
co właśnie wywołałeś?
Tak to wygląda jak D23. Niebo ma wyraźny walor, nie jest białą plamą. To lubię w tej wywojce .
co właśnie wywołałeś?
A taka, ze 120tki duzo latwiej i szybciej sie zaklada oraz, ze MOD-54/ B’s reel do niego pasuja. Jesli nie widzisz zalet to nie uzywaj.
Ja uzywam obu systemow, gdyz nie mam cierpliwosci do meczenia sie ze 120tkami w Jobo
co właśnie wywołałeś?
no ale co Cię męczy przy nawijaniu 120 w jobo?
co właśnie wywołałeś?
warto czytać forum, człowiek się dowie, że ma zły koreks na przykład :D
Mam Jobo 1000 i wołam w nim 135 120 i szitki. Od lat. A nie wiedziałem że to taka lipa jest :D :D
Ale postarajcie się mnie zrozumieć, mam syndrom sztokholmski, bo wychowywałem się całymi latami na koreksach Krokus...
Mam Jobo 1000 i wołam w nim 135 120 i szitki. Od lat. A nie wiedziałem że to taka lipa jest :D :D
Ale postarajcie się mnie zrozumieć, mam syndrom sztokholmski, bo wychowywałem się całymi latami na koreksach Krokus...