Fajny pomysl na ciemnie w ogrodzie
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2021, 05:57 przez dejnekas, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajny pomysl na ciemnie we ogrodzie
No super że ktoś ma ogród
, ja obecnie kombinuję nad konstrukcją składanego stolika żebym mógł postawić powiększalnik nad umywalką w mojej mikroskopijnej łazience

"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
Terry Pratchett – Maskarada
Moze masz pokoj ktorego nie uzywasz albo dziecko się wybiera na studia, to pokoj mozna przejac na wlasnosc - po odpowiedniej kłótni z zona....

Imperitus, masz dziecko co się na studia wybiera?

M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
To musi być Anglik w pierwszym pokoleniu bo zamienił trawę na beton i szopę. Albo inny barbarzyńca... Ale kto bogatemu zabroni? 

- figureliusz
- -#
Fajne, te randomowe projekty, kiedy ktoś ma przypadkiem ogród, koparkę i sporo czasu na wykończenie. No dobra, po prostu zazdroszczę :D
Za to nikt nie pamięta bohaterów ciemni w łazienkach 3m2, kiedy progenitura się dobija a tu akurat finał maskowania.
Za to nikt nie pamięta bohaterów ciemni w łazienkach 3m2, kiedy progenitura się dobija a tu akurat finał maskowania.
Dokladnie to samo pomyslalem. Ciekawe czy zamontowal tez klime na lato?figureliusz pisze: ↑13 kwie 2021, 09:20 To musi być Anglik w pierwszym pokoleniu bo zamienił trawę na beton i szopę. Albo inny barbarzyńca...
Przynajmnie konsekwentny. W lecie to faktycznie bez klimy ciezko by sie tam procowalo..
Madzia, ale skubaniec uchylił się od odpowiedzi o koszt całości. Tak mi się wydaje, że w warunkach polskich to dobudówka do domku, albo adaptacja strychu czy piwnicy byłaby i łatwiejsza (pozwolenia!), i tańsza. No, ale oni tam mają domki często mocno wiekowe np. z XVII wieku albo i starsze.
Widziałem już tą ,,inwestycje,, ale takie tematy w zasadzie są zawsze aktualne.
Uzależniony od fotociemni .
W pokoju 10 m2 z wielkim Durstem 138 też miałem niezły ukrop. Za to teraz chłodna ciemnica.
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
albo specjalne szafy/kabiny. Sam taka miałem. Stało w rogu pokoju, a jak się otworzyło drzwi, to się Opemus pokazywał.figureliusz pisze: ↑13 kwie 2021, 09:20 Fajne, te randomowe projekty, kiedy ktoś ma przypadkiem ogród, koparkę i sporo czasu na wykończenie. No dobra, po prostu zazdroszczę :D
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
Eee.. było jakieś zdjęcie stołu wodnego. A teraz już dwóch (jeden głębszy). Chyba Zbyszek wrzucił
Ale ja skryty jestem. Zamiast zdjęcia dam 1000 słów w zamian (-:
Ale ja skryty jestem. Zamiast zdjęcia dam 1000 słów w zamian (-:
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko