Kupię Kanon fotografii.
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Kupię Kanon fotografii.
Witam jeśli ktoś ma szukam tej książki "Kanon fotografii. W poszukiwaniu indywidualnego stylu" .
Oferty proszę pisać na brylek35@wp.pl
Pozdrawiam Przemek
Pozdrawiam Przemek
Kupię Kanon fotografii.
brylek, ja już kilka razy pytałem tu o tę pozycję. Trochę się dziwię, że pozycja nie została wznowiona przez wydawnictwo, bo rozeszła się ja świeże kajzerki.
Fan Pentax'a.
Kupię Kanon fotografii.
Mroczka też nie wznawiali kilka ładnych lat, widać taka polityka wydawnictwa.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Kupię Kanon fotografii.
A wersji angielskiej może być?brylek pisze: ↑10 sty 2021, 22:30 Witam jeśli ktoś ma szukam tej książki "Kanon fotografii. W poszukiwaniu indywidualnego stylu" .
Pozdrawiam Przemek
Kupię Kanon fotografii.
Jeśli Brylek nie weźmie, to ja jestem zainteresowany.
Kupię Kanon fotografii.
Dzięki w anglojęzycznej wersji mam ale nie wszystko kumamLD pisze: ↑11 sty 2021, 16:19A wersji angielskiej może być?brylek pisze: ↑10 sty 2021, 22:30 Witam jeśli ktoś ma szukam tej książki "Kanon fotografii. W poszukiwaniu indywidualnego stylu" .
Pozdrawiam Przemek
Kupię Kanon fotografii.
W związku z otrzymywanymi informacjami chciałbym nadmienić że NARAZIE książka nie jest na sprzedaż - sorry dla wszystkich jeśli poczuli się podekscytowani. 

Uzależniony od fotociemni .
Kupię Kanon fotografii.
[/quote]
Wszystko fajnie ale prawdopodobnie dostałeś dużo ofert kupna ale napisałem pw i odpowiedzi nie dostałem . Ale za to dostałem ofertę kupna książki cena dość spora bo 650 zł sprzedający prosi o anonimowość wiec nie ujawnię kto ma do sprzedania . Ale dość dużo wydaje mi się
Kupię Kanon fotografii.
Jesteś w błędzie.A poza tym nie napisałem że książka jest na sprzedaż,tylko pokazałem że taka edycja została wydana.
Uzależniony od fotociemni .
Kupię Kanon fotografii.
Nie bardzo rozumie w jakim błędzie jestem ?
O tym ze jest wersja polsko języczna to wiedziałem bo właśnie takiej szukałem , A pokazując ja i pisząc
Większość osób pomyślało ze chcesz ja sprzedać . I dla tego dostałeś wiadomości na pw .
Kupię Kanon fotografii.
a pamiętasz jakie były ceny za drugie wydanie Mroczka, zanim wydrukowali trzecie?
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."