[S] Durst M670 pełen komplet MINT [SPRZEDANY]
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Sprzedany.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2021, 20:59 przez jurek, łącznie zmieniany 19 razy.
[S] Durst M670 pełen komplet MINT
Wszystko pięknie, tylko ceny brakuje
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
Terry Pratchett – Maskarada
Miałem też pisać, ale chciałam tyż by moje ogłoszenie było na wierzchu

... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
Słusznie, na razie dałem wersję podstawową, muszę się zastanowić nad resztą.
Przepraszam za podbicie ale dostałem wiadomość na email, w której brak nicka nadawcy, w moich PW też pusto. Wydaje mi się że coś w aplikacji wymaga poprawki. Tymczasem w odpowiedzi informuję, że dziś w nocy powiększalnik został już sprzedany prawie w całości, tzn. kupujący wziął za pełną cenę wszystko oprócz podstawy.
P.S. Gdyby ktoś był zainteresowany, deska jest do wydania za free.
P.S. Gdyby ktoś był zainteresowany, deska jest do wydania za free.
Mój znajomy byłby chętny. Wyślij mi nr tel na priv prosze
[S] Durst M670 pełen komplet MINT nie jedzie do Chin
Kuriozalna sytuacja: sprzedałem go na eBay, nabywca z Chin. Paczka poszła jakieś 10 dni temu. Dziś podjeżdża van Poczty Polskiej z tąże paczką i zwracają mi ją wraz z opłatą za wysyłkę. Pani w okienku się pomyliła i nie powinna była przyjąć paczki do wysyłki, ponieważ wysyłka do Chin jest w tej chwili zawieszona z powodu pandemii. Wobec powyższego jestem zmuszony anulować transakcję na eBay a sprzęt jest ponownie na sprzedaż.
Ponieważ chiński nabywca chciał obniżyć koszty wysyłki, zrezygnował z deski. Doszła zatem nowa opcja sprzedaży: bez deski (tak jest w tej chwili zapakowany cały komplet). Szczerze mówiąc, zamiast powtórnego pakowania wolę obniżyć cenę. Co do deski, obiecałem ją już znajomemu sweetka, ale zna sytuację i jest gotów poczekać jakiś czas na rozstrzygnięcie.
Nowa cena za komplet: 3000 zł, wysyłka gratis.
Ponieważ chiński nabywca chciał obniżyć koszty wysyłki, zrezygnował z deski. Doszła zatem nowa opcja sprzedaży: bez deski (tak jest w tej chwili zapakowany cały komplet). Szczerze mówiąc, zamiast powtórnego pakowania wolę obniżyć cenę. Co do deski, obiecałem ją już znajomemu sweetka, ale zna sytuację i jest gotów poczekać jakiś czas na rozstrzygnięcie.
Nowa cena za komplet: 3000 zł, wysyłka gratis.