Do kolegów forumowiczów
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Do kolegów forumowiczów
Dziś jest pewne ,że mam infekcję koronarowirusową.Jestem z grupy dużego ryzyka-jeśli bym nie przeżył chcę nieodpłatnie przekazać Wam mój sprzęt a jest tego dużo ,dużo chemi,rzeczy ciemniowych.U mnie w rodzinie nikt nie chciał połknąć bakcyla fotografii no to sprzęt nie może się kurzyć i leżeć.Pozdrawiam Was i życzę wiele Zdrowia.
jacek
Do kolegów forumowiczów
Dobrze wiedzieć
Natomiast nie miej czarnych myśli - ta infekcja ma nieprzewidywalny przebieg - często ludzie mocno obciążeni przechodzą ją prawie "bezboleśnie" a młodzi i silni (nawet dzieci) z dużymi komplikacjami. Życzę dużo sił i optymizmu - masz jeszcze wiele kadrów do zrobienia 

Do kolegów forumowiczów
Przejmujesz się co się stanie z rzeczami? Raczej głupie to. Wszystko spłonie i tak... Koniec to koniec, ale spróbuj podròży w czasie choć na chwile...choć i tak przewiduje tylko łzy...z doświadczenia....
... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
Do kolegów forumowiczów
Również trzymam kciuki. Przewalczysz na pewno zarazę!
Do kolegów forumowiczów
szybkiego powrotu do zdrowia kolego!!! zaplanuj sobie jakąś srogą odbitę 50x60 po powrocie!
Do kolegów forumowiczów
Również życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
Do kolegów forumowiczów
Grupa dużego ryzyka to nie zawsze ostatnia grupa. Może bakcyl fotografii pożre wirusa. Trzymam kciuki
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
Do kolegów forumowiczów
Trzymam kciuki.
Dziesiątkę też w intencji zmówię.
Dziesiątkę też w intencji zmówię.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
Do kolegów forumowiczów
flonidan, nawet nie mów takich rzeczy 
Będzie dobrze

Będzie dobrze
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
Terry Pratchett – Maskarada
Do kolegów forumowiczów
flonidan, trzymaj się a wszystko będzie dobrze. Życzę bezobjawowego przejścia tego cholerstwa.
Fan Pentax'a.
Do kolegów forumowiczów
Luzik i 2 łyki malewki malinowej a będzie dobrze.
-
- -# mod
- Kontakt:
Do kolegów forumowiczów
Trzymam kciuki za tym, żeby Twój sprzęt nie zmienił właściciela!
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
Do kolegów forumowiczów
Pytanie z tych "co, jeśli.."flonidan pisze: ↑03 lis 2020, 08:37 Dziś jest pewne ,że mam infekcję koronarowirusową.Jestem z grupy dużego ryzyka-jeśli bym nie przeżył chcę nieodpłatnie przekazać Wam mój sprzęt a jest tego dużo ,dużo chemi,rzeczy ciemniowych.U mnie w rodzinie nikt nie chciał połknąć bakcyla fotografii no to sprzęt nie może się kurzyć i leżeć.Pozdrawiam Was i życzę wiele Zdrowia.
Otóż jak "nam" ten sprzęt miałby zostać przekazany, po równo, jak tego sprawiedliwość wymaga ?

Zgrywam się.
Czosneczek (tylko polski, jedyny mający moc) dużo odpoczynku, nawadnianie się po brzegi, pozytywne myślenie. Zdrówka życzę
Do kolegów forumowiczów
Bedzie dobrze Panie szanowny.
Do kolegów forumowiczów
"Ostatnio aktywny: dzisiaj, o 08:37"
Żyje!
ze sprzętu nici....
Żyje!
ze sprzętu nici....