Kasety do projektu potrzebne
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Panie i Panowie "poczyniłem" dwie takie gabloty po 100 półeczek każda (koronawirus) i teraz szukam ciekawych kaset do ich zapełnienia. Czy znajdą się jakieś dobre dusze które podzielą się ze mna kasetami. Mogą być bez języczków. Na fotce widac co już mam ale jak ktoś ma dużo i nie chce mu się grzebać to sam przyjmę wszystko. oczywiście pokrywam koszty wysyłki
Obie gabloty szykuję do celów dydaktycznych zawisną w szkole w mojej sali fotograficznej. Jak się uda będzie podział na kolor i BW.
Obie gabloty szykuję do celów dydaktycznych zawisną w szkole w mojej sali fotograficznej. Jak się uda będzie podział na kolor i BW.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2020, 12:45 przez czmielek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mogę zaobiecać double-x od cinestill i ferrania p30, ale po wirusie, bo zalegają w lodówce. Te cinestill, które miałem puste poszły do zmieszanych jako nierozbieralne
Ps. W podobnej gablotce miałem kilkadziesiąt małpek 50ml z całego świata - wylądowały w kartonie. I jeszcze pokazną ilość różnistych zapałek restauracyjnych i hotelowych - mogą się przydać jak wirus nie popuści szybko

Ps. W podobnej gablotce miałem kilkadziesiąt małpek 50ml z całego świata - wylądowały w kartonie. I jeszcze pokazną ilość różnistych zapałek restauracyjnych i hotelowych - mogą się przydać jak wirus nie popuści szybko

o to bardzo fajne i rzadkie kasetki jakbyś mógł to będę bardzo wdzięczny. Oczywiście bez pośpiechu.aka pisze: ↑13 kwie 2020, 11:27 Mogę zaobiecać double-x od cinestill i ferrania p30, ale po wirusie, bo zalegają w lodówce. Te cinestill, które miałem puste poszły do zmieszanych jako nierozbieralne![]()
Ps. W podobnej gablotce miałem kilkadziesiąt małpek 50ml z całego świata - wylądowały w kartonie. I jeszcze pokazną ilość różnistych zapałek restauracyjnych i hotelowych - mogą się przydać jak wirus nie popuści szybko![]()
Zobaczę co mam w pracowni.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
czmielek, raczej niczym ciekawym Cię nie uraczę, ale zazdroszczę twoim uczniom nauczyciela 

"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
Terry Pratchett – Maskarada

... od tej pory wątek dotyczy tylko prośby czmielka.
Popatrzę, ale co miałem to już Ci dawno na kółko wysłałem... Podpowiem tylko, że są jeszcze puszki 17/30 m ;)
Popatrzę, ale co miałem to już Ci dawno na kółko wysłałem... Podpowiem tylko, że są jeszcze puszki 17/30 m ;)
Będę wdzięczny bardzo. Puchy tak ale to może inną gablotkę zmajstrować.
Ja mam takie :)

ile masz czasu? jak to kiedys wypstrykam, to moge wyslac :) FP4 juz tam masz, ale to kaseta z 78 ;)
ile masz czasu? jak to kiedys wypstrykam, to moge wyslac :) FP4 juz tam masz, ale to kaseta z 78 ;)
Ja mogę zaoferować Kodak Academy, Bergger Pancro 400, Fortepan 100, Orwopan 25, Orwopan 100. Ale też dopiero za jakiś czas, na razie większość z tego leży zamrożone.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
Łukasz Bakuła
Łukasz wszystkie poza kodakiem bardzo chętnie. Oczywiście na spokojnie poczekam
O tak takie staruszki to baaardzo chętnie.