O!
"Okołofotograficzne" nawyki
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
rbit9n, akurat do tego są rzeczywiście idealne. Kiedyś zrobiłem z nich prosty mieszek do aparatu. Są cieniutkie i bardzo wytrzymałe na zginanie, wystarczy pojedyncza warstwa żeby mieszek nie przepuszczał światła
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
ale nie był taki tematyczny
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Czasami na papier po średniaku naklejam zdjęcia.., taki performens.
Widze ze zbieranie rolek z papierem po sredniaku to jakas choroba spoleczna
. A myslalem ze to tylko ja jestem trzepniety

a papier z rolkami do średniego zbieram i jak uzbieram, to wysyłam do Czmielka, jeśli akurat potrzebuje.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Ja mam plan. Udekoruje sobie nimi sciane

skiper75, najlepiej czarną stroną na wierzch- to dopiero będzie klimat 

"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Imperitus pisze:skiper75, najlepiej czarną stroną na wierzch- to dopiero będzie klimat

dokładnie tak
Yhymmm... ja mam chyba wszystkie kartony/pudełka po papierach (łącznie z foliami w które był zapakowany papier)