To co "każdemu" każe politykować?

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
wszystko jest kwestią, czy między przyjaciółmi, czy „przyjaciółmi”.aka pisze: ↑16 lut 2020, 19:30 Poglądy polityczne są chyba najbardziej konfliktogenne jeśli chodzi o relacje międzyludzkie. No jeszcze może obyczajowe. Tak wiec lepiej się trzymać na forum o fotografii - fotografii. Choć znane są przypadki konfliktów, nie do rozwiązania, pomiędzy dawnymi przyjaciółmi z powodu różnicy zdań co do, z pozoru, banalnych spraw![]()
No bo się szanujecie i jakaś Mądrość w Was gości - ale to nie jest zbyt powszechne zjawisko...
Niby jak przeczę? Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że nie zabieram głosu w wątkach pozafotograficznych. Po drugie czym innym jest komentarz w dyskusji, a czym innym "wrzucenie" tematu (patrz wyżej).
Guzik prawda. Zgadnij dlaczego?
Łatwa zagadka - jakiś/jakieś uległy dezintegracji.
Tak? Nie wiedziałem, ale moja odpowiedź też wydaje się prawdopodobna.
A wiesz ze nawet miałem napisać że nie łagodny, bo raczej wystrzalowy
Kolor moze i ladny ale czego tylko jeden4Rider pisze:Kadr z nowego albumu, który dziś zacząłem prezentować: Miłość ponad czasem - z dziennika podróżnika w czasie.
Dla Was premierowy obrazek: 2 5'00
[@4R wszelkie prawa uwolnione]
Minolta AF 5000
Minolta AF 50/1.7
Kodak 200
[expired że ho-ho]
(jeden film z dziurawą emulsją - ale tu się pięknie dziury wkomponowały więc je zostawiłem...)
Użyłem Minolty 5000, ponieważ to była pierwsza Minolta jaką miałem, kupiona z 35-70/4 w 1999 roku za 700 pln![]()
A po drugie jedna z moich 7000 nie naświetliła daty i kilka ważnych zdjęć [i podróży] muszę powtórzyć,
poszedłem więc jak wyżej wspomniałem po sentymencie zamiast sprawdzać następną 7000...
Teraz poluję na a8700i z data back - najchętniej w perłowej wersji co była na stacji Mir -
no jak się pojawię w połowie lat '90 z takim sprzętem to zrobię furorę![]()
Dodam że w Europie zwana była Dynax 8000i i rozpędza się do 1/8000
Całość chcę dopełnić Minolta Fantasy Effect F Card![]()
[kolor w małym to jest to - koniecznie na jasnej stałce]
Aaah ok4Rider pisze:Mieliśmy - to było 20 lat temu - i może nawet nie mieliśmy, bo lokalizacja nieznana - jak piszę powyżej, bo jak mnie rzuci w lesie to ciężko wyczuć w jakim