co właśnie wywołałeś?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
co właśnie wywołałeś?
Kodak Technical Pan (nie wiadomo ile po terminie), świecony na ISO 20.
Wehner Entwickler 1,5+1,5+97, 10 min, 20 st.. przewrotki.
Wyszło bardzo ładnie, bez nadmiernych kontrastów.
Wehner Entwickler 1,5+1,5+97, 10 min, 20 st.. przewrotki.
Wyszło bardzo ładnie, bez nadmiernych kontrastów.
Pozdrawiam
Darek
Darek
co właśnie wywołałeś?
Bez umiaru kręcąc fioletową gałką w głowicy i machając patyczkiem od szaszłyka z czarną przystawką, wywołałem zza dymnej zasłony, na pohybel rodomitom, lipcowe dobre wspomnienie fotografa tradycyjnego. Czy fotograf ten tu bywa? Czy puszczański, październikowy byt mu pisany? 

co właśnie wywołałeś?
Świetne to jest! Papierosek ręcznie kręcony! Ten osobnik tu raczej nie bywa. Mogę skopiować i wrzucić na tereny Podlasiu bliższe?

co właśnie wywołałeś?
Proszę bardzo 

co właśnie wywołałeś?
dziś dzień różności:
2x Vision2 50D, potem 1x Vision3 500T z nowego zamówienia z frame24.co.uk, świecony na EI 1000, push w Colortecu w 30 stopniach (+1m30s). A potem 1x średnia Portra 400, której przestrzelenie w mojej M645 zajęło mi dokładnie rok :D
2x Vision2 50D, potem 1x Vision3 500T z nowego zamówienia z frame24.co.uk, świecony na EI 1000, push w Colortecu w 30 stopniach (+1m30s). A potem 1x średnia Portra 400, której przestrzelenie w mojej M645 zajęło mi dokładnie rok :D
co właśnie wywołałeś?
2x T-max 120, d-76 1+3 17 min w 20 stopniach , 1x Rollei RPX 100 20 min w tych samych warunkach.
co właśnie wywołałeś?
Nie sposób nie zauważyć że powoli coraz więcej osób przekonuje się do RPX-a 

"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
co właśnie wywołałeś?
Czemu tak sądzisz? Zapasy skończyły im się wieki temu- rebranding nie wchodzi w grę
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
co właśnie wywołałeś?
Gdyż dwa RPX wołane w tym samym koreksie potrafią się znacząco różnić.
co właśnie wywołałeś?
No to najwyraźniej miałeś wyjątkowego pecha, ja pracuję prawie wyłącznie na RPX-ie 100 i nie zdarzył mi się jak dotąd żaden rażący brak powtarzalności.
co właśnie wywołałeś?
Wczoraj wywołałem dwie rolki, mało że w jednym koreksie- na jednej szpuli. Wydają mi się akceptowalnie takie same

co właśnie wywołałeś?
Tymczasem u mnie od połowy sierpnia na jakieś 10 wywołanych RPX 100 miałem co najmniej trzy przypadki kiedy film wychodził dziwnie- przy czym filmy z najróżniejszych źródeł.
co właśnie wywołałeś?
A widzisz, ja wszystkie kupuję wyłącznie w Bratexie
co właśnie wywołałeś?
To się nazywa lokowanie produktu - Bratex winien jest po filmie dla każdego aktywnego użytkownika Korex'u

... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est