Sekonic. Jaki model wybrac
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Też mam Gosseny trzy, ale chcę kupić 208, bo jest nowy 

... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
Hehe nie no doceniam ale wiesz nie bede ze starego swiata ciagnal sprzetu. A mowiac szczerze przebilem sie jednak przez rozne manuale i wybor padl na 308 s. Do mojej amatorki wystarczy az nadto. Spota nie uwazam..... narazieJerzy pisze:Hmm sam używam takiego LunaSix 3 z nakładką do spotów, a 358 się kurzy. Ale kolega chciał Sekonica ;)

Przepraszam że podpinam się pod wątek, ale czy ktoś z Was kiedykolwiek widział na polskim rynku przystawkę do Gossena Profisix do spota? Z taką przystawką będzie pewnie niemożebnie wielki ale co tam 

"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
A co to znaczy na polskim rynku?
Owszem bywają na jebaju.
Owszem bywają na jebaju.
Tyle to ja sam wiem, ale czy trafiają się jakieś na krajowych ogłoszeniach? Na Jebaju nie zauważyłem żadnych z Polski, chyba że były ale przeoczyłem. W zasadzie to chcę tylko wiedzieć, nie mam w tej chwili kasy żeby inwestować w tego bydlaka
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
osobiście nie widziałem, a swoją nasadkę (do lunasix 3) kupiłem na ebay.de.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
rbit9n, ale mi chodzi o coś takiego:
a, to widziałem. https://archiwum.allegro.pl/oferta/goss ... 24240.html
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podobny, rzeczywiście. Ale Mastersix ma inny rozstaw gniazd kontaktowych. Niemniej nadzieja jest, dzięki