Przywitanie na forum.
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Przywitanie na forum.
Większość tutaj, była (jest?) również na AT.
pozdro
pozdro
Przywitanie na forum.
czołem Jonaszu.
my tu głównie chemicznie i technicznie, ale każdy inny temat też mile widziany.
na AT też byłem i to dwa razy. w sumie jakieś dziesięć, albo jedenaście lat.
my tu głównie chemicznie i technicznie, ale każdy inny temat też mile widziany.
na AT też byłem i to dwa razy. w sumie jakieś dziesięć, albo jedenaście lat.
Przywitanie na forum.
Mógłbym powiedzieć to samo - próbowałem się wypisać z AT po roku, czy dwóch - niestety opcja "usuń konto" nie działała. Pozostałem więc, choć najbardziej mi doskwierała "tajność" administratora i moderatorów (moderatora?) - według mnie nieuzasadniona.
Poznałem za to paru interesujących ludzi, podobnie jak ja "stukniętych"
, i to nie tylko w sprawie fotografii...
Poznałem za to paru interesujących ludzi, podobnie jak ja "stukniętych"

Przywitanie na forum.
Witam, po dłuższej przerwie. Jak to się mawia - stara miłość nie rdzewieje. Witam też @rbit9n który kiedyś godziną późnonocną przyjechał pod mój dom przy okazji przekazywania dalej aparatu (starta albo lubitela o ile dobrze pamiętam), gdzie każdy z nas robił 1 klatkę. Fajnie, że forum jeszcze istnieje w dobie fb i yt, gdzie każdy jest ekspertem od autopromocji z zerową wiedzą...
Przywitanie na forum.
cześć i czołem!
przez pewien czas zdawało mi się, że chodziło o starta B i bucior Bundeswehr, ale potem doszedłem do wniosku, że zestaw wziąłem od Fiakra, a przekazałem Coilowi. czyli, że z Tobą spotkałem się w innym celu, ale już nie jestem sobie w stanie przypomnieć. niezła historia.
przez pewien czas zdawało mi się, że chodziło o starta B i bucior Bundeswehr, ale potem doszedłem do wniosku, że zestaw wziąłem od Fiakra, a przekazałem Coilowi. czyli, że z Tobą spotkałem się w innym celu, ale już nie jestem sobie w stanie przypomnieć. niezła historia.
Przywitanie na forum.
A moze zenit? Wtedy jeszcze w Tarnowie siedziałem. W każdym razie jakbyś przejeżdżał przez Kraków i miał czas to zapraszam na kawę/piwo.rbit9n pisze: cześć i czołem!
Przywitanie na forum.
Ja też wracam do fotografowania po 30-tu latach przerwy 

Przywitanie na forum.
Fora odchodzą ale użytkownicy przybywają.
Witamy
Witamy
Przywitanie na forum.
jak pragnę podskoczyć, nie pamiętam, a archiwum wiadomości wyczyszczone.Gringo997 pisze:A moze zenit? Wtedy jeszcze w Tarnowie siedziałem. W każdym razie jakbyś przejeżdżał przez Kraków i miał czas to zapraszam na kawę/piwo.rbit9n pisze: cześć i czołem!
co do Krakowa, to bywam rzadko, ale jak byśmy jechali do zoo, czy coś, to dam znać.
Przywitanie na forum.
Rekonwalescencja postępuje, chociaż mogłaby szybciej, więc na razie część moich zmartwień z gatunku: co z tym zrobić?"
Przywitanie na forum.
Pstryk, pstryk, dzień dobry, a właściwie dobry wieczór. Witam serdecznie administrację i użytkowników. Mam na imię Radek, mieszkam w Krakowie, coś mnie pokusiło żeby zanużyć się w fotografii, przypomnieć sobie jak to dawniej się bawiło, a może nawet utrwalić kilka obrazów. Co by było wiadomo z kim macie do czynienia dodam że lat temu 20+ coś tam amatorsko fotografowałem, sporo sprzętu i ciemnie miałem, temat trochę ogarniam. Teraz myślę o zabawie, podkreślam zabawie, z mokrą płytą.
Przywitanie na forum.
cześć i czołem!
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Przywitanie na forum.
... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
-
- -# mod
- Kontakt:
Przywitanie na forum.
KKK (Krakowski Klub Korexa) się powiększa. I bardzo dobrze. Witamy w starym świecie
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin