Wasze opinie o nowej odsłonie serwisu - czego jest za dużo, czego za mało, co chcielibyście tu znaleźć - to będzie dla nas wskazówka w jaką stronę powinniśmy się rozwijać.
Nie wiem, czy do mnie dotarła - jestem "poza miejscem zamieszkania". Z poprzedniej wymiany nic nie dostałem, ale nie ma problemu - rozumiem mojego partnera do pary.
Za II kwartał wyślę po niedzieli (najbliższej)
Jestem za utrzymaniem zabawy, Rbit - nie zrażaj się!!!
flonidan pisze: Dostałem romantyczną fotkę-bardzo dziękuję.Swoją odbitkę wysyłam dzisiaj i bardzo przepraszam za opóźnienie bo nie było mnie w domu.Spokojnie Rbit jak ktoś spóżni się parę dni to żaden problem ,lepiej wysłać cos dobrego niż coś nieprzemyślanego.
kilka dni, okay, tylko weź pod uwagę, że teraz są trzy miesiące, więc nie powinno być takich akcji, a po drugie są koledzy, którzy nie dostali nic z poprzedniej edycji, a to już nie jest kilka dni, nieprawdaż.
zladygin pisze: Nie wiem, czy do mnie dotarła - jestem "poza miejscem zamieszkania". Z poprzedniej wymiany nic nie dostałem, ale nie ma problemu - rozumiem mojego partnera do pary.
zaraz, przecież podobno dostałeś do rąk własnych od Marka.
rbit9n pisze:zaraz, przecież podobno dostałeś do rąk własnych od Marka.
Dostał, dostał
Nawet wybrał dwie inne odbitki niż tę, którą mu przeznaczyłem. Czym podbudował moje auto(r)ego. To jest moje autorskie ego - stąd znak (r) - prywatne ;)
rbit9n pisze:
zladygin pisze:
Źródło postu Nie wiem, czy do mnie dotarła - jestem "poza miejscem zamieszkania". Z poprzedniej wymiany nic nie dostałem, ale nie ma problemu - rozumiem mojego partnera do pary.
zaraz, przecież podobno dostałeś do rąk własnych od Marka.
To od Marka było w ramach wymiany? Nic nie powiedział, albo głuchy jestem. To ja bardzo przeprasza... Przepraszam też Ciebie mrek, że zgarnąłem drugą fotę. Przykro mi, ale wcale nie żałuję. Mogłeś nie pokazywać i nie zachęcać
zladygin pisze:To od Marka było w ramach wymiany? Nic nie powiedział, albo głuchy jestem. To ja bardzo przeprasza... Przepraszam też Ciebie mrek, że zgarnąłem drugą fotę. Przykro mi, ale wcale nie żałuję. Mogłeś nie pokazywać i nie zachęcać
Ha! Jak to, a mój wstęp? O tym, że ostatni raz oszukiwałem przy wybieraniu osób do wymiany prezentów mikołajowych w klasie 8 szkoły podstawowej. Załatwiłem sobie najładniejszą dziewczynę w klasie jako osobę, której mam przygotować prezent. A teraz nic nie załatwiałem, tylko los dał mi łagodnego dla moich błędów odbiorcę. Bo ja świeżynka wymiennikowa jestem, co wróciła do ciemni po 25 latach. A tam baryty, plastiki, lupki obnażające prawdę... reszta znajoma. Nawiasem mówiąc to ja w latach 80'tych nie wiedziałem, że robię na... barytach tylko. Coś jak mieszczanin szlachcicem, który odkrył, że mówił... prozą
rbit9n pisze:...to dziwne, bo Jacek pisał niemalże miesiąc temu, że właśnie wysyła. z tego co pamiętam, to on zawsze wysyła poleconym, chyba że adres zły podałem.
Mój adres jest zaczarowany. Połowa przesyłek adresowanych ręcznie jest na mieszkanie 23 zamiast 33. Sprawdźcie A sąsiadów spod 23 nie znam.
[....]
Minęło 23453423 chwili i oto mam awizo w skrzynce z informacją, że kształt i wymiary nie pozwalają na włożenie do skrzynki oddawczej. Pewnie odbitka.