wymiana korexowa nr 37. - I. kwartał 2018 r.
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
my tu gadu, gadu, a na kolejny kwartał tylko trzech chętnych zapisanych.
-
- -# mod
- Kontakt:
Obywatelski obowiązek wypełniłem. Mrek, miałeś się zgłosić. Długo mamy czekać?
A ja mam kolumnę od powiększalnika znalezioną w krzakach domu sąsiadującego z domem, w którym mieszkała p. Nasierowska. To był jakiś wielki Leitz, prawie na pewno jej. Mogę wysłać zamiast słabej odbitki...
Zbyszku, wkrótce Ci wyślę
Farfurnia, po lokalnej "powodzi" zalało piwnice na całej ulicy, z kontenera na śmieci wyniosłem małą maskownice PZO i ogromną gruszkę do czyszczenia negatywów... Szykuje się świetna wymiana ;)
-
- -# mod
- Kontakt:
wymiana koreksowa nr 40. - IV. kwartał 2018 r.
Uprzejmie proszę o wykreślenie z listy dłużników koreksowo-wymianowych Kol. [RODO nie pozwala mi ujawnić danych umożliwiających jego identyfikację]. Otrzymałem bardzo interesujący akt, utrzymany w pięknych szarościach. Zresztą zobaczcie sami. Bardzo dziękuję!!!
Skoda tylko, że poczta nie zadbała o jakość usług i zdjęcie jest lekko przygięte. Marcinie, mam nadzieję, że po namoczeniu i wysuszeniu zagięcie zniknie, bo emulsja nie jest popękana.
Skoda tylko, że poczta nie zadbała o jakość usług i zdjęcie jest lekko przygięte. Marcinie, mam nadzieję, że po namoczeniu i wysuszeniu zagięcie zniknie, bo emulsja nie jest popękana.
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
Rzeczywiście piękne formą i symbolizmem zawartym w treści - tak więc jednak Bóg jest kobietą 

... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
Zbyszku, a wymiana wchodzi w grę?
Dam dwa swoje nieakty, jeśli to nie będzie nietakt
Mam na ścianie gołe panie z kolekcji mojego dziadka , ale to są tylko widokówki z lat międzywojennych, a oczy coraz słabsze. Muszę pomyśleć o większych formatach
Ale pamiętaj. Zabierz Panią na kolejne spotkanie KKK
Dam dwa swoje nieakty, jeśli to nie będzie nietakt

Mam na ścianie gołe panie z kolekcji mojego dziadka , ale to są tylko widokówki z lat międzywojennych, a oczy coraz słabsze. Muszę pomyśleć o większych formatach

Ale pamiętaj. Zabierz Panią na kolejne spotkanie KKK
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
a ja uprzejmie proszę o pisanie w adekwatnym wątku, bo potem nie wiem, czy dobrze przenoszę, czy nie.
a zdjęcie, jak to u Marcina pierwszy sort.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
-
- -# mod
- Kontakt:
Tak, wiem, przepraszam. Tak naprawdę, to nie wiedziałem, która to była wymiana 36? 37? Nie mogłem znaleźć. Jeżeli możesz, to przenieś do odpowiedniego wątku, proszę...
agresja zero. zapomniałem dać emotikonki.
ja wiedziałem, która to była edycja, bo zawsze mam przy sobie notes, w którym zapisuję same najważniejsze rzeczy. na przykład kto komu i kiedy miał wysłać powiększenie.
swoją drogą nie mam zaznaczone, czy Farfurnia w kończy wysłał do woska, czy nie.

ja wiedziałem, która to była edycja, bo zawsze mam przy sobie notes, w którym zapisuję same najważniejsze rzeczy. na przykład kto komu i kiedy miał wysłać powiększenie.
swoją drogą nie mam zaznaczone, czy Farfurnia w kończy wysłał do woska, czy nie.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Ja jeszcze nie wysłałem, ale zamiaruję
upss.. nie ten wątek
upss.. nie ten wątek
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
i znowu trzeba będzie przenosić, ech.
-
- -# mod
- Kontakt:
W życiu nie przyszło by mi to do głowy