wymiana korexowa nr 37. - I. kwartał 2018 r.
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
czołem chłopaczki!
rozlosowałem pary. nocą, lub jutro wyślę Wam wiadomości, kto do kogo.
rozlosowałem pary. nocą, lub jutro wyślę Wam wiadomości, kto do kogo.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Ja poproszę nocą - będzie dramatyczniej, z dreszczykiem 

dobrze, tym bardziej, że noc jest czarna jak sumienie faszysty, jak zamiary polskiego pana, jak polityka angielskiego ministra.
minęło tyle czasu ile potrzeba.
wysłałem wiadomości, także tego.
minęło tyle czasu ile potrzeba.
wysłałem wiadomości, także tego.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
czuwaj!
powiększył, wypłukał, a teraz suszy drugi raz, bo zapomniał wyłączyć grzałki do kuwet i wilgotność powietrza dramatycznie spadła, przez co odbitki elegancko zerwały taśmę w rekordowym czasie dwóch godzin, przy okazji wysychając na wiór. teraz suszę z nawilżaczem, ale na poniedziałek wszytko będzie vertig.
czuwaj!

powiększył, wypłukał, a teraz suszy drugi raz, bo zapomniał wyłączyć grzałki do kuwet i wilgotność powietrza dramatycznie spadła, przez co odbitki elegancko zerwały taśmę w rekordowym czasie dwóch godzin, przy okazji wysychając na wiór. teraz suszę z nawilżaczem, ale na poniedziałek wszytko będzie vertig.
czuwaj!

A ja mialem 32% wiglotnosci i się martwilem :)
no i tego, musiałem wyjść na dłuższą chwilę, wyłączyłem nawilżacz, jak wróciłem po trzech dniach, wilgotność 10%, taśma zerwana, ale papier na szczęście płaski. nie wiem jak wymiary.
Już wiem czemu biorę udział w wymianach raz na ruski rok: nie mierzę wilgotności :)
też nie mierzę. na higrometr spojrzałem po fakcie.
wczoraj przesyłka opuściła miasto prywatne. bądźcie czujni.
Czołem.W piątek dostałem zdjęcia z wymiany -bardzo fajne i wielkie dzięki rbit9n .Ja czekałem na wywoływacz o niebieskim odcieniu bo lodu będzie niemiara.
Cześć,
Ja zgodnie z planem, wysylam przed koncem tygodnia wiec bedzie niebawem.
Ja zgodnie z planem, wysylam przed koncem tygodnia wiec bedzie niebawem.
trzeba było pisać to bym Ci wysłał Agfa 108. miał podwyższać kontrast, ale z nowymi papierami daje odcień niebieski. albo druga opcja, złoty toner. przy czym, tutaj z kolei lepiej najpierw użyć wywoływacza ciepłego.flonidan pisze:Czołem.W piątek dostałem zdjęcia z wymiany -bardzo fajne i wielkie dzięki rbit9n .Ja czekałem na wywoływacz o niebieskim odcieniu bo lodu będzie niemiara.
Ja jeszcze nie wysłałem, nie bijcie i wybaczcie bowiem chory jestem niemożebnie, nie schodzę do ciemni, nie jeżdżę do miasta... zdycham.
Z każdym dniem jest trochę mniej źle, więc może i na poprawienie powiększenia przyjdzie pora...
Już miałem gotowe, ale znalazłem pypeć brzydki i z każdym dniem podobało mi się mniej.
Z każdym dniem jest trochę mniej źle, więc może i na poprawienie powiększenia przyjdzie pora...
Już miałem gotowe, ale znalazłem pypeć brzydki i z każdym dniem podobało mi się mniej.
-
- -# mod
- Kontakt:
Wyschło, pakuję, w poniedziałek trafi na pocztę :) Pewnie chwilę pójdzie, bo to na Wyspy.
edit: poszło
edit: poszło

Ostatnio zmieniony 19 mar 2018, 14:37 przez zladygin, łącznie zmieniany 1 raz.
Daj spokój chłopie, leż, zdrowiej...ja też przy okazji będę usprawiedliwiony, bo taki mam zap...erz w pracy, że nie wiem czy do Świąt wejdę do darkrooma. Ale negatyw już wybranyFarfurnia pisze:Ja jeszcze nie wysłałem, nie bijcie i wybaczcie bowiem chory jestem niemożebnie, nie schodzę do ciemni...