Zdjęcie jest w porządku. Staranność mnie onieśmiela, ale i pokazuje kierunek w którym warto iść.
Ale przez to nie wysłałem zdjęcia, które miałem wysłać poza oficjalną wymianą, bo chyba muszę je zrobić jeszcze raz :(
wymiana koreksowa nr 36. - IV kwartał 2017
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
jesteś zbyt łaskawy dla mej wypociny.
w każdym razie, jak to jest Michale, że Ty już masz zdjęcie, a apka Poczty Polskiej twierdzi, że dopiero jest w doręczeniu.
w każdym razie, jak to jest Michale, że Ty już masz zdjęcie, a apka Poczty Polskiej twierdzi, że dopiero jest w doręczeniu.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
-
- -#
Czelu nigdzie nie ma skanow co kto dostal!!! Z checia bym zobaczyl a tu nic!! Pozdrawiam!
Dzisiaj dostałem cudowny ciągnik -zdjęcie bardzo nostalgiczne.Dzięki Farfurnia.
jacek
niestety, nie mam takiego skanera. dla porównania rozmiaru aparat.szwajcarski pisze:Czelu nigdzie nie ma skanow co kto dostal!!! Z checia bym zobaczyl a tu nic!! Pozdrawiam!

"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
A ja się pochwalę - bo jest czym! Dziękuję Zbyszku za piękne prace i korespondencję.