witam,
z racji lekkiego podchmielenia moze a moze po prostu ot tak,chcialem podziekowac za to ze...problemow wielu ze startem ciemniowym nie mam :] od jakis 2/3 tyg. tu zagladam i przeczytalem chyba wiekszosc materialu dostepnego na stronie/forum i majac mase pytan na starcie, w tym momencie zupelnie nie mam o co pytac :] wszystko z dnia na dzien wydaje sie coraz bardziej klarowne, bakcyl fotografii czarno bialej polkniety i siedzi mocno gdzie siedziec powinien, za kilka dni prawdopodobnie zrobie pierwsza odbitke i jestem tym naprawde niezle podjarany ;]
wiec...dzieki wszystkim za bezstresowe nauczanie i to w - jak rzadkiej jak na fora - atmosferze pozbawionej chamstwa/zawisci i innych cukierkow
yo!
yhmmm
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
witam!!! w imieniu swoim i Koleżanek i Kolegów.
pozdrawiam!!!
cóż, życie jest zbyt piękne i zbyt któtkie, żeby ciągle się wkurzać i wkurzać innych.luminaire pisze:wiec...dzieki wszystkim za bezstresowe nauczanie i to w - jak rzadkiej jak na fora - atmosferze pozbawionej chamstwa/zawisci i innych cukierkow
pozdrawiam!!!
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Witam! 

Canon T70 + (28/2.8 50/1.8 135/3.5 soligor 300/4.5), Zenit E 79' (wersja olimpijska), Velbon Sherpa 450R
http://www.youtube.com/watch?v=94DeLrIU9Jw
http://www.youtube.com/watch?v=94DeLrIU9Jw
Re: yhmmm
witaj
tak nieśmiało poradzę: rób swoje i nie daj sobie zaburzać tej klarowności i ciszy w głowie, przynajmniej przez czas jakiś
zazdroszczę, ja mam prawie od roku bajzel w głowie i wiem, że muszę mózg przerobić, sposób widzenia i myślenia, żeby pójść kawałek dalej...luminaire pisze: wszystko z dnia na dzien wydaje sie coraz bardziej klarowne
tak nieśmiało poradzę: rób swoje i nie daj sobie zaburzać tej klarowności i ciszy w głowie, przynajmniej przez czas jakiś

Oh, the night it is thick, my defences are hid
in the clothes of a woman I would like to forgive,
in the rings of her silk, in the hinge of her thighs,
where I have to go begging in beauty's disguise..
in the clothes of a woman I would like to forgive,
in the rings of her silk, in the hinge of her thighs,
where I have to go begging in beauty's disguise..