dzielenie się wiedzą?
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
dzielenie się wiedzą?
Wielu robi to za pieniądze, co poprawia ich poziom "sukcesu" 

M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
dzielenie się wiedzą?
Bo to trzeba robic za pieniadze. Wtedy zainteresowany wie, ze to ma konkretna wartosc. Jakis czas temu chcialem dzielic sie wiedza. Na tyle ile sie znami i potrafie. Wrzucilem w internet ogloszenia o bezplatnych warsztatach. Wiekszosc zgloszen to pytania "gdzie", "kiedy" i "kto bedzie". Kiedy odpisywalem, ze mialem na mysli indywidualne spotkania, zapal uczestnikow dosyc szybko mijal. Ludzie chca towarzystwa, zabawy i imprezy a nie sluchania o fotografii. Ewentualnie chca podpiac sie pod jakies znane nazwisko i wrzucic do Bio zeby google zindeksowalo.
--
HUMAN NATURE
HUMAN NATURE
dzielenie się wiedzą?
O, cenzura i tu już dotarła : ). Brawo Ty, który tam cichaczem wycinasz. Palców sobie nie poucinaj. Dodam, że usunięto mój post, najwyraźniej komuś niewygodny : ).
ff, mf, lf
dzielenie się wiedzą?
Tak, nie zgadzam się na wulgaryzmy na forum, odnoszące się do postu sprzed roku w sposób świadczący o jego niezrozumieniu. Takie już zadanie moderatora, ciach ciach i "niewygodny" post znika ;)
dzielenie się wiedzą?
Jeśli robienie z kogoś idioty w ramach dzielenia się wiedzą to jakaś norma, to faktycznie nie rozumiem takich norm. Ale to tak na marginesie. Koń jaki jest, każdy widzi... : ).
ff, mf, lf
dzielenie się wiedzą?
Ci co czekają na natychmiastowe recepty gwarantujące sukces w fotografii przypominają mi ludzi, którzy twierdzą że biznesmeni osiągający sukcesy to też mają jakieś czarodziejskie sposoby, tylko nie chcą się nimi podzielić. Otóż tak nie jest, cały sekret tkwi w pasji i wielu nieprzespanych nocach ciężkiej (ale i przyjemnej) pracy, a przyjemność ta wypływa właśnie z pasji - w tym przypadku do fotografowania.
Moja rada dla gorących głów, nigdy nie idźcie na skróty bo Wasze sukcesy będą krótkotrwałe lub wcale ich nie będzie, a zniechęcenie przyjdzie szybko... Nie wykluczone że kiedyś przygotuję na swojej stronie jakieś podstawy stosowania światła w studiu fotograficznym z plikami PDF do pobrania, ale to raczej nie w tym roku :)
Moja rada dla gorących głów, nigdy nie idźcie na skróty bo Wasze sukcesy będą krótkotrwałe lub wcale ich nie będzie, a zniechęcenie przyjdzie szybko... Nie wykluczone że kiedyś przygotuję na swojej stronie jakieś podstawy stosowania światła w studiu fotograficznym z plikami PDF do pobrania, ale to raczej nie w tym roku :)
dzielenie się wiedzą?
A swoją drogą ciekawe: swój pierwszy wpis kolega Petelski zamieścił 12 marca 2013 r., czyli ponad 4 lata tamu. Gdzie dziś jest? Ile przepracował dni w studio? Ile wystrzelał filmów? Do jakich doszedł wniosków??? Odezwij się kolego!!!!
dzielenie się wiedzą?
Keek Chętnie skorzystam z Twojej oferty.
Zeiss I(N)ikon
https://podologiapoznan.pl/
Pozdrawiam
Adam
https://podologiapoznan.pl/
Pozdrawiam
Adam
dzielenie się wiedzą?
Ja również, oferta jest naprawde kusząca.
dzielenie się wiedzą?
Kolejny e’ugeniusz marketingu.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150