Sądzę, że rozmawiamy o czymś innym. Wątpliwości nie umniejszają nikomu, jest wręcz przeciwnie, one świadczą o głębszym spojrzeniu na temat. Alternatywnie wyobraź sobie sztuczną inteligencję reagującą na kobiecy klasyczny tekst: "nie mam się w co ubrać"
Zbliża się niedziela...
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
Zbliża się niedziela...
Przecież to oczywiste, że takie seksistowskie i nienawistne otrzymałeś odpowiedzi.
Już to kiedyś pisałem przy innej okazji. AI to nie inteligencja tylko szybko działająca z lepszym lub gorszym algorytmem baza wiedzy internetowej. Odpowiedź zależy od algorytmu i dostępnej wiedzy.
Poproś żonę by zadała to samo pytanie, a przekonasz się jak nieseksistowska jest AI.
Już to kiedyś pisałem przy innej okazji. AI to nie inteligencja tylko szybko działająca z lepszym lub gorszym algorytmem baza wiedzy internetowej. Odpowiedź zależy od algorytmu i dostępnej wiedzy.
Poproś żonę by zadała to samo pytanie, a przekonasz się jak nieseksistowska jest AI.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
Zbliża się niedziela...
Bez znaczenia. Wszystko zależy od zadanego pytania. Tak jak piszesz, żadna inteligencja, no ewentualnie niech będzie "sztuczna" (co za nowomowa, jak "sztuczny miód"). GTP można spytać, odpowie bez sensu, zaprotestujesz, przeprosi i napisze kolejną bzdurę i tak dalej..
Zbliża się niedziela...
A propos aktywności niedzielnych...
Pogoda nad wyraz dziś dopisała.
Pogoda nad wyraz dziś dopisała.
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
Zbliża się niedziela...
A tak filmem 4x5 nie łaska kolory jesieni utrwalić?
Zbliża się niedziela...
Nie mam 4x5 w kolorze
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Zbliża się niedziela...
Temu w przyszłym tygodniu jak będzie jeszcze złociej, wrócę z kolorkiem w rollkasecie. 6x9 to nie 4x5, ale nadal negatyw spory.
-
zladygin
- -# mod

- Kontakt:
Zbliża się niedziela...
Kolorki świetnie wychodzące wersji od bieli do czerni.
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin