poszukuję stół wodny do ciemni
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Tak, tak. Też doszedłem do tego zdania na temat wyższej tylnej ściany tylko nie napisałem tego.
Dziękuję wszystkim za wkład wTwórczy w me dzieło (-:
Dziękuję wszystkim za wkład wTwórczy w me dzieło (-:
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
Wylewki nie są tak zupełnie samopoziomujące się.
Potrzebne są do tego narzędzia, których nie mam.
Mam kogoś od remontów to się zapytam czy zrobi to równo
Mozesz poszukac też za granica. Na przyklad w Londynie w sklepie jest piekny stol metalowy z polka za okolo 350 - 400 funtow. Mam namiary na firme przesylkowa z PL, ktora dowozi do domu w cenie okolo 1 funt za kilogram. Daj znac jesli chcesz to pomoge Ci poniewaz znam osobiscie wlasciciela sklepu.
Aha on ma też stol (maly) do wywolywania wylacznie filmow- ale za to gleboki.
Aha on ma też stol (maly) do wywolywania wylacznie filmow- ale za to gleboki.
Dzięki za propozycję.
Na trzeciej stronie wątku jest aktualna wycena elementów z PCV na taki stół. To jednak wyjdzie sporo, sporo taniej i wymiary będę miał idealne pod miejsce jakie mam zaplanowane.
-
- -#
Hej, czy nadal jest zainteresowanie mokrym stołem? Mam do sprzedania mokry stół ze stali nierdzewnej i standardowym odpływem.
wymiary wewnętrzne 118cm x 63 cm, głębokość 19,5cm. Nóżki regulowane na ok. 5 cm. dobrze wykonany - nie potrzebuje kuwet.
Można podjechać po niego do Wejherowa lub możemy dogadać sie jak to wysłać - duży i ciężki.
Cena 500zł - wystawiam fakturę na życzenie.

wymiary wewnętrzne 118cm x 63 cm, głębokość 19,5cm. Nóżki regulowane na ok. 5 cm. dobrze wykonany - nie potrzebuje kuwet.
Można podjechać po niego do Wejherowa lub możemy dogadać sie jak to wysłać - duży i ciężki.

Świetny ale niestety za mały nawet na 3 kuwety 30x40. Zaplanowany mam stół o długości 200 cm.asia_ursus pisze: ↑11 gru 2019, 09:47 Hej, czy nadal jest zainteresowanie mokrym stołem? Mam do sprzedania mokry stół ze stali nierdzewnej i standardowym odpływem.
Gdybym miał większą ciemnię to mógłby stać osobno ale mam tylko 7,5 m2 do dyspozycji
-
- -#
Jeśli ma służyć tylko do płukania, mogą moczyć się spokojnie razem, nawet w dużej ilości pod bieżącą wodą, jesli chcesz tam włożyć kuwety z chemią... 3 kuwety 30x40 spokojnie wejdą gdy ustawisz je pionowo :) zajmą wtedy około 100 cm na 45cm. Choć ja wolałam mieć miejsce do płukania i nawet większe kuwety wolałam położyć na jakiekolwiek inne blaty.
No tak ale kuwety położone jedna nad drugą nie są stabilizowane przez płaszcz wodny. No i wywoływacz musiał by być na samej górze. Drugi cel to nie przejmować się myciem blatów :)
-
- -#
Nie, nie. Miałam na myśli obok siebie - zbliżone bokiem o dł. 40 cm.
Racja, wejdą na styk.asia_ursus pisze: ↑11 gru 2019, 10:43 Nie, nie. Miałam na myśli obok siebie - zbliżone bokiem o dł. 40 cm.
Jednak wolę dłuższy stół bo mam też kuwety 60x70 a takie musiał bym piętrzyć
Dzięki za ofertę.
-
- -#
To faktycznie potrzeba około 200x 75 cm.... na samą chemię. duuużo miejsca to zajmie.... a gdzie płukać? Masz jakieś pomysły, fajne rozwiązania na płuczki?
Na tak dużą płuczkę - nie mam jeszczeasia_ursus pisze: ↑11 gru 2019, 10:57 To faktycznie potrzeba około 200x 75 cm.... na samą chemię. duuużo miejsca to zajmie.... a gdzie płukać? Masz jakieś pomysły, fajne rozwiązania na płuczki?

W tej chwili płuczę mniej dokładnie, za to bardzo długo
W Obi mają samopoziomujący się beton. Z pomocnikiem wylałem dwa razy (w odstępie sporego czasu) po 5 worków.
W końcu Jest ładny poziom i gładź. Tylko jak odda wilgoć to pomaluję farbą do betonu bo kurz mi niepotrzebny.
O! Znaczy nie było bardzo nierówno. Powoli do przodu. Jak to mówią - chcesz mieć równą podłogę? Zrób to sam.