Cześć koledzy. Sytuacja zmusza mnie do pozbycia się rzeczy które nie mieszczą się w Torbie podręcznej. Sprzęt wolę sprzedać niz trzymać w wilgotnej piwnicy.
Czy ktoś z Was orientuje się w temacie, ile ludzie są w stanie zapłacić za dobrego magnifaxa 4? Jestem zmuszony sprzedać swój zestaw. Duży zestaw, dodatkowo mam kilka papierów, trochę chemii, parę kuwet 40-50.
Galeria: http://postimg.org/gallery/1b79rg06/
Ile to może być warte na portalu aukcyjnym albo na giełdzie? 300-500-800 złotych?
Złotówkowa wartość sprzętu ciemniowego
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Jeśli mogę wtrącić swoje 0,03 zł to ja za taki zestaw życzył bym sobie:
1. Powiększalnik 500-600 zł (z racji, że jest kondensor i głowica czyli komplet)
2. Kuwety - 1/2 ceny nowej
3. Zegar - 30-40zł (ja tyle zapłaciłem za taki sam)
4. Papiery 1/2 do 2/3 ceny nowego opakowania (w zależności kiedy były kupione i czy były otwierane)
5. Chemia j/w
Jeśli ktoś by brał cały zestaw to jakaś promocja.
Pozdrawiam
1. Powiększalnik 500-600 zł (z racji, że jest kondensor i głowica czyli komplet)
2. Kuwety - 1/2 ceny nowej
3. Zegar - 30-40zł (ja tyle zapłaciłem za taki sam)
4. Papiery 1/2 do 2/3 ceny nowego opakowania (w zależności kiedy były kupione i czy były otwierane)
5. Chemia j/w
Jeśli ktoś by brał cały zestaw to jakaś promocja.
Pozdrawiam
Re: Złotówkowa wartość sprzętu ciemniowego
No stary jak Ty chcesz nościć w torbie podręcznej powiększalnik to faktycznie może byc problem :)Kubiq pisze:.....do pozbycia się rzeczy które nie mieszczą się w Torbie podręcznej. .....
Re: Złotówkowa wartość sprzętu ciemniowego
No właśnie, dlatego w najbliższej przyszłości zadowalam się cyfrówką.dejnekas pisze: No stary jak Ty chcesz nościć w torbie podręcznej powiększalnik to faktycznie może byc problem :)
Dzięki za małą pomoc, chyba wystawie to na aukcje. Chyba że znajdę kogoś ze znajomych kto mi przetrzyma to w godnych warunkach x lat. Ale mi szkodaa...
taharii, jak będę sprzedawał to się odezwę, póki co temat jest w hyde parku :)
-
- -#