Zapraszam: Artur Jastrzębski portfolio fotograficzne

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

dies
-#
Kontakt:

Post autor: dies »

Naprawdę mea culpa! Daje słowo, że nie zauważyłem, że jest to forum tradycyjnej fotografii..albo nie skojarzyłem. Co do zdjęć - tyle obecnie potrafię...ale mam nadzieje, że będzie lepiej. Strona nie była robiona na żadnym skrypcie i schemacie. Zdjęć Śląska będzie na pewno więcej..i sukcesywnie będę dokładał do galerii. Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
vidman
-#
Kontakt:

Post autor: vidman »

Jerzy pisze:Nie rozumiem wjazdów na kolegę.
Ja też nie rozumiem. Dajcie człowiekowi żyć i cieszyć się z robienia zdjęć - jakich i czym to przecież drugorzędna sprawa. Liczy się szczera chęć.
Jerzy pisze:nie mamy tradycji rozmawiania o przedstawianych zdjęciach
I niech tak zostanie.
Ten temat niepotrzebnie skwaśniał.
I object to all this sex on the television. I mean! I keep falling off!

"the ribbon"
Copyright © 2007 Peter Robinson, http://www.monopix.co.uk/index.shtml
Awatar użytkownika
jac123
-#

z Polskiś my

Post autor: jac123 »

Ja jestem Niemcem - z kawałka Prus Wschodnich zwanego Warmią - masz coś do mnie? ;-)
O kurna, to ja chyba też jestem Niemcem, jako że mieszkam w Gdańsku, o sorry w Danzingu. A moja żona to Krzyżaczka, bo z Malborka, o sorry z Malienburga (czy jakoś tak).
Czego to się człowiek nie dowie na starość...
Awatar użytkownika
efes
-#

Post autor: efes »

w Danzigu.
Czytam i polecam:
Krytyka fotograficzna
Awatar użytkownika
ku6i
VIP

Post autor: ku6i »

Jerzy pisze:Cóż, nie mamy tradycji rozmawiania o przedstawianych zdjęciach
A może warto spróbować to zmienić? Aczkolwiek trzebaby wprowadzić jakieś konkretne zasady np. o powstrzymaniu się od osobistych wycieczek czy limicie prezentowanych zdjęć w tygodniu, tak żeby się nam tutaj drugi digart.pl nie zrobił.
Co na ten temat myśli Władza?

To pisałem ja, Ślązako-Polako-Czecho-Niemco-Krakus ;-)
Awatar użytkownika
Henry
-#

Post autor: Henry »

jac123 pisze:O kurna, to ja chyba też jestem Niemcem, jako że mieszkam w Gdańsku
Rzecz nie w tym gdzie mieszkasz (ja akurat w Olsztynie-Allenstein, ale jakbym się przeniósł nawet do Warszawy-Варшава ;-) to nie zmieniło by faktu że moja rodzina należy do mniejszości niemieckiej).
ku6i pisze:A może warto spróbować to zmienić? Aczkolwiek trzebaby wprowadzić jakieś konkretne zasady np. o powstrzymaniu się od osobistych wycieczek czy limicie prezentowanych zdjęć w tygodniu, tak żeby się nam tutaj drugi digart.pl nie zrobił.
Ale o czym pogadasz? O stronie technicznej? Zaczną krzyczeć że nie jest ważna bo liczy się przekaz. O przekazie? Powiedzą że nie rozumiesz autora. O stronie estetycznej? Powiedzą że "łamią zasady". Jedyny sposób na bezkonfliktowe komentowanie to napisanie "fajne zdjęcie" - to po co komu takie "gadanie o zdjęciach". Z obserwacji innych galerii (albo i tego wątku) wynika że ludzie mają teraz bardzo wrażliwe dupcie i nie są skłonni do szczerej rozmowy o swoich zdjęciach (dlatego ja swoich nie pokazuję ;-) )
Awatar użytkownika
rbit9n
-# jr admin
Kontakt:

Post autor: rbit9n »

Henry pisze:Ale o czym pogadasz?
Henry pisze:wrażliwe dupcie
myślę, że to dobry temat.

a mój podpis z AT
dużo liter, nic o zdjęciu
z Księżyca się nie wziął. także, ja się nie pisze.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore

zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Awatar użytkownika
jac123
-#

galeria

Post autor: jac123 »

Zamiast dyskusji można wprowadzić głosowanie: np. 3 przyciski: dobre, średnie i kiepskie. Decyduje większość. Zero dyskusji i już.
ODPOWIEDZ