Zapraszam: Artur Jastrzębski portfolio fotograficzne
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Naprawdę mea culpa! Daje słowo, że nie zauważyłem, że jest to forum tradycyjnej fotografii..albo nie skojarzyłem. Co do zdjęć - tyle obecnie potrafię...ale mam nadzieje, że będzie lepiej. Strona nie była robiona na żadnym skrypcie i schemacie. Zdjęć Śląska będzie na pewno więcej..i sukcesywnie będę dokładał do galerii. Pozdrawiam serdecznie.
Ja też nie rozumiem. Dajcie człowiekowi żyć i cieszyć się z robienia zdjęć - jakich i czym to przecież drugorzędna sprawa. Liczy się szczera chęć.Jerzy pisze:Nie rozumiem wjazdów na kolegę.
I niech tak zostanie.Jerzy pisze:nie mamy tradycji rozmawiania o przedstawianych zdjęciach
Ten temat niepotrzebnie skwaśniał.
I object to all this sex on the television. I mean! I keep falling off!
"the ribbon"
Copyright © 2007 Peter Robinson, http://www.monopix.co.uk/index.shtml
"the ribbon"
Copyright © 2007 Peter Robinson, http://www.monopix.co.uk/index.shtml
z Polskiś my
O kurna, to ja chyba też jestem Niemcem, jako że mieszkam w Gdańsku, o sorry w Danzingu. A moja żona to Krzyżaczka, bo z Malborka, o sorry z Malienburga (czy jakoś tak).Ja jestem Niemcem - z kawałka Prus Wschodnich zwanego Warmią - masz coś do mnie?
Czego to się człowiek nie dowie na starość...
A może warto spróbować to zmienić? Aczkolwiek trzebaby wprowadzić jakieś konkretne zasady np. o powstrzymaniu się od osobistych wycieczek czy limicie prezentowanych zdjęć w tygodniu, tak żeby się nam tutaj drugi digart.pl nie zrobił.Jerzy pisze:Cóż, nie mamy tradycji rozmawiania o przedstawianych zdjęciach
Co na ten temat myśli Władza?
To pisałem ja, Ślązako-Polako-Czecho-Niemco-Krakus

Rzecz nie w tym gdzie mieszkasz (ja akurat w Olsztynie-Allenstein, ale jakbym się przeniósł nawet do Warszawy-Варшаваjac123 pisze:O kurna, to ja chyba też jestem Niemcem, jako że mieszkam w Gdańsku

Ale o czym pogadasz? O stronie technicznej? Zaczną krzyczeć że nie jest ważna bo liczy się przekaz. O przekazie? Powiedzą że nie rozumiesz autora. O stronie estetycznej? Powiedzą że "łamią zasady". Jedyny sposób na bezkonfliktowe komentowanie to napisanie "fajne zdjęcie" - to po co komu takie "gadanie o zdjęciach". Z obserwacji innych galerii (albo i tego wątku) wynika że ludzie mają teraz bardzo wrażliwe dupcie i nie są skłonni do szczerej rozmowy o swoich zdjęciach (dlatego ja swoich nie pokazujęku6i pisze:A może warto spróbować to zmienić? Aczkolwiek trzebaby wprowadzić jakieś konkretne zasady np. o powstrzymaniu się od osobistych wycieczek czy limicie prezentowanych zdjęć w tygodniu, tak żeby się nam tutaj drugi digart.pl nie zrobił.

Henry pisze:Ale o czym pogadasz?
myślę, że to dobry temat.Henry pisze:wrażliwe dupcie
a mój podpis z AT
z Księżyca się nie wziął. także, ja się nie pisze.dużo liter, nic o zdjęciu
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr