¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ wymiana zdjęć - runda 17. - lipiec 2013 r.
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ wymiana zdjęć - runda 17. - lipiec 2013 r.
a) chętny musi się zarejestrować do końca czerwca (mało casu kruca bomba!) -- wystarczy skopiować najnowszą wersję listy (z poprzedniego wpisu) i dodać na końcu swój nick.
b) zainteresowany musi wysłać na mój adres (pbrbit9n(at)gmail.com) swoje dane teleadresowe. ci którzy wysyłali dane do Standy, nie muszą tego robić ponownie.
c) na początku lipca otrzymacie e-mail z adresem, gdzie wysłać swoje zdjęcie. fotografie muszą być wykonane przez klasyczny sposób lub techniką historyczną.
c') zdjęcia muszą mieć wymiary między 18x24, a 30x40cm. jeśli ten warunek jest zbyt wymagający, w następnej edycji zniknie. na razie zobaczymy jak to się sprawdzi.
d) zdjęcia proszę wysłać tak, żeby dotarły przed końcem lipca. zarówno nadawca, jak i adresat proszeni są o odpowiednią informację w tym wątku o nadaniu lub otrzymaniu zdjęcia.
ps. przepraszam za zwłokę z założeniem wątku, ale byłem na urlopie.
Lista uczestników:
rbit9n
b) zainteresowany musi wysłać na mój adres (pbrbit9n(at)gmail.com) swoje dane teleadresowe. ci którzy wysyłali dane do Standy, nie muszą tego robić ponownie.
c) na początku lipca otrzymacie e-mail z adresem, gdzie wysłać swoje zdjęcie. fotografie muszą być wykonane przez klasyczny sposób lub techniką historyczną.
c') zdjęcia muszą mieć wymiary między 18x24, a 30x40cm. jeśli ten warunek jest zbyt wymagający, w następnej edycji zniknie. na razie zobaczymy jak to się sprawdzi.
d) zdjęcia proszę wysłać tak, żeby dotarły przed końcem lipca. zarówno nadawca, jak i adresat proszeni są o odpowiednią informację w tym wątku o nadaniu lub otrzymaniu zdjęcia.
ps. przepraszam za zwłokę z założeniem wątku, ale byłem na urlopie.
Lista uczestników:
rbit9n
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
zaraz wyślę dane wysyłkowe. tylko zrobię retaksację i refundację.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
wysłano.
Dostano!rbit9n pisze:wysłano.
Jedenastego dnia ramadanu wysłałem gołębia pocztowego z dwiema odbitkami.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2013, 08:43 przez Pikusław, łącznie zmieniany 1 raz.
Magazynuję wiedzę i filmy
wzorem wymianek na papugu wprowadzam publiczny pręgierz:
WYSŁAŁ:
rbit9n
J.A.
NIE WYSŁAŁ:
jerezano
Arnold
NIE ODEBRAŁ:
rbit9n
J.A.
Arnold
WYSŁAŁ I ODEBRAŁ (jego trud skończon):
Pikusław
WYSŁAŁ:
rbit9n
J.A.
NIE WYSŁAŁ:
jerezano
Arnold
NIE ODEBRAŁ:
rbit9n
J.A.
Arnold
Pikusław
WYSŁAŁ:
rbit9n
J.A.
jerezano
NIE WYSŁAŁ:
Arnold
NIE ODEBRAŁ:
rbit9n
J.A.
Arnold
Pikusław
jerezano
rbit9n
J.A.
jerezano
NIE WYSŁAŁ:
Arnold
NIE ODEBRAŁ:
rbit9n
J.A.
Arnold
Pikusław
jerezano