wymiana zdjęć - runda 12. - luty 2013 r.
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
wymiana zdjęć - runda 12. - luty 2013 r.
a) chętny musi się zarejestrować do końca stycznia -- wystarczy skopiować najnowszą wersję listy (z poprzedniego wpisu) i dodać na końcu swój nick.
b) zainteresowany musi wysłać na mój adres swoje dane. ci którzy wysyłali dane do Standy, nie muszą tego robić ponownie.
c) na początku lutego otrzymacie e-mail z adresem, gdzie wysłać swoje zdjęcie. fotografie mogą być dowolne, są tylko dwa ograniczenia: max. 21x29cm i muszą być wykonane przez klasyczny sposób lub techniką historyczną
d) zdjęcia proszę wysłać tak, żeby dotarły przed końcem lutego. zarówno nadawca, jak i adresat proszeni są o odpowiednią informację w tym wątku o nadaniu lub otrzymaniu zdjęcia.
Lista uczestników:
rbit9n
b) zainteresowany musi wysłać na mój adres swoje dane. ci którzy wysyłali dane do Standy, nie muszą tego robić ponownie.
c) na początku lutego otrzymacie e-mail z adresem, gdzie wysłać swoje zdjęcie. fotografie mogą być dowolne, są tylko dwa ograniczenia: max. 21x29cm i muszą być wykonane przez klasyczny sposób lub techniką historyczną
d) zdjęcia proszę wysłać tak, żeby dotarły przed końcem lutego. zarówno nadawca, jak i adresat proszeni są o odpowiednią informację w tym wątku o nadaniu lub otrzymaniu zdjęcia.
Lista uczestników:
rbit9n
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
wysłałem po pracy, ha!
nie zapominajcie, że luty ma tylko 28 dni.
nie zapominajcie, że luty ma tylko 28 dni.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
a mnie tu kol. weesee zdjęcie swojej bryczki przysłał:
bardzo ładna tekturka. pewnie z enerdefenu.

bardzo ładna tekturka. pewnie z enerdefenu.